Delia își sărbătorește ziua de naștere. Artista împlinește frumoasa vârstă de 41 de ani, iar până la această vârstă a reușit să facă tot ceea ce și-ar putea dori o femeie și nu a dat doi bani pe părerile celor care nu au fost de acord cu alegerile pe care le-a făcut de-a lungul timpului.

Delia, zi de naștere plină de surprize

Ziua de 7 februarie este una specială pentru Delia, dar și pentru toți cei care o îndrăgesc. Vedeta a oferit cu această ocazie un interviu în care și-a amintit, în primul și în primul rând, cum anume se distra de ziua sa, pe vremea când era doar un copil. Chema toți copiii din bloc și făceau o petrecere cu tortul pe care mama ei îl cumpăra. Ea primea multe cadouri chiar și la vremea aceea, de la haine la tot felul de lucruri.

Odată cu trecerea timpului, obiceiurile artistei de ziua ei s-au mai schimbat și tot ce își dorește la vârsta sa este să fie cât mai fericită cu putință, să nu fie la muncă așa cum se întâmplă aproape în fiecare an și să relaxeze. Întrebată ce va primi din partea partenerului ei de viață, cântăreața a zis că nu știe exact, dar crede că multă afecțiune, căldură și dragoste, acestea fiind cele mai importante lucruri pentru ea.

“Când eram mică chemam copiii din bloc și făceam o petrecere cu tortul pe care mi-l cumpăra mama. Țin minte că primeam în general hăinuțe, și ce cadouri se făceau atunci. Nu aveam niciun tabiet, acum lucrurile s-au schimbat. Încerc să am o zi cât mai frumoasă, să mă relaxez și să fac tot ce-mi place mie. Ideal este să nu mă prindă la muncă, așa cum se întâmplă anul asta. Încerc să mă sărbătoresc și să nu mă prindă ziua mea foarte obosită, vreau să fiu cât mai fericită posibil.

Probabil că în seara asta vom ieși la masă, o să servim chestii bune, iar la final o să avem un tort. După care vom merge să facem nani deoarece eu sunt în timpul filmărilor. De la soțul meu nu știu încă ce-o să primesc, dar cred că multă afecțiune, dragoste și căldură în primul rând.”, a declarat Delia, pentru fanatik.ro.

Citeste si:
Selly împlinește astăzi 22 de ani! Cum își petrecea ziua de naștere...
Selly împlinește astăzi 22 de...

De ani buni, Delia organizează un concert la Berăria H de ziua și de fiecare dată a avut parte de surprize foarte frumoase. Deși oamenii din jurul ei se gândesc la ea și încearcă să o surprindă de fiecare dată, cele mai frumoase surprize și le face singură.

“În ultimii ani, pe 7 februarie este concert la Berăria H, și de fiecare dată am avut parte de surprize foarte frumoase. De fapt, sunt cele mai proaspete întâmplări legate de ziua mea și mi-au plăcut foarte mult. Iar dacă vorbim de surprizele pe care mi le fac eu astăzi îți spun că la asta nu mă încurc. Când este vorba de mine și de a primi cadouri din partea mea, efectiv mă răsfăț”, a mai zis ea.

Deși anii au trecut, Delia este foarte fericită, fiindcă a remarcat faptul că încă este relevantă în showbiz și crede că nu a pierdut prea multe în acești ani.

Citeste si:
Delia, adevăratul motiv pentru care nu vrea să rămână gravidă:...
Delia, adevăratul motiv...

“Nu știu care e cea mai mare realizare a mea, însă faptul că încă mă interesează lucruri, încă sunt relevantă în showbiz și asta nu spun eu, așa am dedus, este un lucru bun. Este bine să fii în continuare pe această linie. Și nu cred că am pierdut prea multe în acești 41 de ani, poate doar timpul, ar fi trebuit să călătoresc mai mult”, a adăugat vedeta.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Februarie 2023 - 12 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.