Oana Moșneagu este o persoană sensibilă, când vine vorba de criticile primite din partea partenerului său de viață. Vlad Gherman este un iubit care are mare grijă de ea, când vine vorba despre lucrurile pe care nu le face așa cum ar trebui și încearcă să îi spună cât poate el de frumos unde și ce a greșit. Ce au declarat îndrăgostiții!

Oana Moșneagu și Vlad Gherman au vorbit despre relația lor

Oana Moșneagu și Vlad Gherman trăiesc o poveste de iubire foarte frumoasă, la care tinerii de vârsta lor doar visează. Nimeni nu ar fi crezut că relația lor va merge atât de bine și nici faptul că va dura, având în vedere că au devenit un cuplu încă de pe vremea când rănile actorului din fosta relație nu se vindecaseră. Ei bine, spre surprinderea tuturor, lucrurilor chiar au mers în direcția bună, iar de curând, actorii au făcut și o serie de dezvăluiri despre relația lor.

Primul care a vorbit despre câteva lucruri mai puțin știute de fani a fost Vlad Gherman, care a povestit că el și frumoasa lui parteneră de viață se uită împreună la serialul în care joacă și încearcă să se ajute unul pe celălalt, să își spună unde au greșit și ce anume ar trebui să îmbunățească, pentru ca pe viitor lucrurile să meargă mai bine. Din câte a spus chiar el, Oanei Moșneagu nu îi plac deloc criticile și este nevoit să o menajeze, într-o oarecare măsură. Are o tactică pe care o folosește mereu și care, de cel mai multe ori funcționează, când vine vorba de acest subiect.

”Într-adevăr, intră în fișa postului să urmărim episoadele în care apărem și să ne dăm seama ce putem să facem diferit și vizualizând episoadele împreună, stăm și ne ajutăm și spunem: “Uite, aici puteai să faci așa!” sau “Cum ți s-a părut? Aici mi s-a părut bine!”. Nu îi plac criticile, da. Nu. (n.r. nu este supărăcioasă) Dar, într-adevăr, trebuie să o menajez puțin. Glumesc. Nu că este supărăcioasă, dar eu când îi spun niște lucruri sau îi zic că undeva putea să facă diferit, o ia destul de personal.

Mi-am dat seama că trebuie să încep cu: “A fost foarte bine, iubita mea, dar…”, a declarat Vlad Gherman, potrivit ego.ro.

Oana Moșneagu a oferit la rândul ei câteva detalii și a recunoscut că nu o ia foarte bine, când iubitul ei îi spune că nu îi place ceva anume, dar a încercat să învețe cum să reacționeze, când și el a învățat cum anume să îi explice. Actrița a mai zis că funcționează foarte bine când partenerui ei o încurajează în prima fază, iar mai apoi o critică. Cei doi se completează reciproc, iar asta este tot ceea ce contează în adevăratul sens al cuvântului.

”Fiecare reacționează în felul lui. Nu o iau foarte bine, dar a învățat cum să îmi spună atunci când nu îi place ceva și eu am învățat cum să reacționez. Eu când îi spun lui sunt destul de blândă în exprimare și el percepe informația destul de frumos. La mine trebuie să aibă mare grijă pentru că dacă îmi spune ceva într-un mod nu agresiv, dar așa… Da, funcționează foarte bine. Întâi încurajarea și apoi critica. Dacă o faci invers și vine doar critica…

Citeste si:
George Buhnici din nou dezlănțuie un scandal! Internauții au sărit...
George Buhnici din nou...

Ne ajutăm și când vine vorba de casting-uri, eu am mai avut casting-uri. Cu el repet textul, lui îi cer părerea. De cele mai multe ori, este o părere de care eu țin cont și care mă ajută foarte mult, e foarte mișto că, cumva, ne completăm. Ce nu văd eu, vede el și invers. Asta e fain”, a spus Oana Moșneagul la rândul ei, confirm acelaiași surse.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Februarie 2023 - 11 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.