Bianca Patrichi și Vica Blochina au avut o ceartă serioasă, în cea mai recentă ediție a emisiunii Survivor România. Vedetele s-au înjurat ca la ușa cortului, nu au mai ținut cont că sunt văzute de o țară întreagă și nici de faptul că imaginea lor este în joc.

Bianca Patrichi și Vica Blochina s-au certat ca la ușa cortului

Ghinioanele se ține lanț pentru echipa Faimoșilor, după ce au reușit să câștige câteva zile la rând și să îi demoralizeze pe adversari. Aceștia nu doar că l-au pierdut pe Jorge, după ce acesta s-a accidentat la genunchi, dar au pierdut șo jocul pentru imunitate, fiind mai apoi nevoiți să se nominalizeze între ei pentru eliminare. Ce a urmat mai apoi, însă, nu ar fi bănuit niciunul dintre ei.

Ada a vrut să o avertizeze pe Vica Blochina că Bianca Patrichi vorbește urât despre ea în fața celorlalți și îi aduce tot felul de acuzații. Așa cum era de așteptat, fosta amantă a lui Pițurcă nu s-a putut abține și a avut o reacție dură, i-a adresat cuvinte nepotrivite colegei sale, fără să mai țină cont că era filmată. Vedeta i-a zis că ei îi place, de regulă, scandalul, doar că nu în felul acesta.

„Mie îmi place scandalul, să ne înțelegem. Dar scandalul ăla frumos, de-l faci cu deșteptăciune.

Dacă mă mai bârfești o dată, toată țara o să afle că ești o t***ă și o ****. De ce mă bârfești? Că nu-mi fac treaba, că nu mătur, că ți-am mâncat orezul! Nu ți-e rușine, mă? Îți dau cu orezul în cap!“, i-a spus Vica Blochina colegei sale.

De asemenea, a avertizat-o pe rivala să dacă o mai bârfește o singură dată, toată țara va afla cine este ea, de fapt, dorind în același timp să afle care este motivul pentru care a vorbit-o de rău în fața Faimoșilor.

„Maria Magadelena, bârfele la noi în echipă se plătesc”, a mai zis Vica Blochina.

Bianca Patrichi nu s-a putut abține și i-a dat și ea replica Vicăi Blochina, cerând explicații pentru toate jignirile pe care i le-a adus. A jignit-o la rândul ei, iar mai apoi a preferat să stea pentru un timp singură și chiar a făcut un atac de panică, după ce s-a întors la ceilalți, fiind pentru prima dată când i se întâmplă una ca asta.

Citeste si:
Jador, primele declarații în scandalul cu Florin Salam. De la ce a...
Jador, primele declarații în...

„De unde p**a mea știi că sunt o t***ă. Vica, taci din gură în momentul ăsta! Ce meserie ai tu să zici de mine? Ce ai făcut tu, striptease? Nu-ți mai permit să folosești numele meu în propoziții! Ori ea, ori eu, ies din această emisiune”, a fost replica Biancăi Patrichi.

Jorge a fost prezent, în momentul în care cele două Faimoase s-au înjurat ca la ușa cortului, moment în care a ajuns la concluzia că Bianca i-a zis rivalei sale ceea ce nimeni nu a avut curaj să îi spună față în față.

„Bianca i-a spus Vicăi ce nimeni de pe insulă, din showbiz, nu avea curaj să-i spună”, a zis Jorge, după toate acestea.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Februarie 2023 - 10 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.