Codruța Began, dur criticată de colegii ei de la Survivor România, în cadrul ediției de seara trecută. Comportamentul Războinicei lasă de dorit, din punctul unora de vedere, doar că ea nu a fost deloc de acord cu spusele lor și și-a luat apărarea.

Codruța Began, luată la ochi de colegii ei

Concurenții emisiunii Survivor România sunt puși în fiecare ediție în dificultate atât din punct de vedere fizic, cât și din punct de vedere psihic. Foamea le dă cele mai mari bătăi de cap, iar de acolo pornesc toate discuțiile dintre ei, mai ales cele pe care le au pe insulă. Una dintre concurentele care se află pe lista neagră a Războinicilor este nimeni alta decât Codruța Began, pe care au și asemănat-o cu Relu, cel mai bătrân dintre Războinicii de anul trecut.

Deși în mod evident, oamenii din echipa ei nu o au la suflet, ea a declarat că unii sunt de acord cu ea, o susțin și cred că este o personalitate puternică și are calități de lider. Aceste cuvinte au fost pe placul ei și i-au ajuns la inimă, pentru că mereu și-a dorit să fie lider, iar în cadrul emisiunii de la Pro TV, și-a luat rolul în serios, deși Războinicii nu au avut real nevoie de un conducător al echipei.

”Sunt și persoane în echipă, care sunt de partea mea și care mi-au spus: «Codruța, ai o personalitate puternică, ai calități de lider». Asta îi deranjează pe anumiți băieți, care își doreau să devină lideri. Eu nu mi-am dorit să devin lider, am venit să-mi fac treaba. Dar, probabil, personalitatea mea deranjează“, a spus Codruța Began, la Survivor.


Având în vedere situația în care se află, competiția devine una din ce în ce mai grea pentru ea, iar colegii săi nu s-au putut abține să nu îi atragă atenția în anumite privințe. Robert a luat-o la rost, spunându-i că în timp ce ea se interesează de zodii și de Faimoși, el încearcă din răsputeri să nu se certe cu adversari.

Citeste si:
Unul dintre liderii Hamas, ucis în Beirut într-un atac atribuit...
Unul dintre liderii Hamas,...

”Eu mă chinui să mă cert cu ăia (Faimoșii –n.r.), pe tine te interesează zodii, te interesează de Faimoși. Eu sunt foarte supărat pe tine acum, să înțelegi că te atac și te pun la zid și am dreptul s-o fac“, a spus Robert, la Pro TV.

Alin Chirilă a fost ceva mai dur și i-a zis acesteia că nu face altceva decât să se comporte ca o persoană de 16 ani, deși are 40 de ani și ar trebui să se comporte ca atare.

”Tu tot timpul încerci să ieși în evidență ca o pițipoancă de 16 ani. Ai 40 și ceva de ani, comportă-te ca atare”, a spus și Alin Chirilă.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 31 Ianuarie 2023 - 02 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.