Andreea Bălan a rămas singură la America Express, iar din acest motiv nu doar că a avut mai multe dezavantaje în cursă, dar a pierdut și șansa de a juca pentru jocker, deși ajunsese printre primele trei echipe. Iată ce a făcut în tot acel timp Andreea Antonescu!

De ce a rămas singură Andreea Bălan la America Express

Cea mai recentă ediție a emisiunii America Express a fost una care a pus-o în dificultate pe Andreea Bălan, care a rămas fară colegă de echipă și care a fost nevoită să meargă în cursă de una singură. Așa cum face de fiecare dată, blondina s-a descurcat de minune și a ajuns la Irina Fodor printre primele trei echipe, doar că în lipsa partenerei sale, ea nu a putut să intre în cursa pentru jocker, așa că următoarea echipă a fost cea care s-a bucurat de acel avantaj.

Nimeni nu ar fi crezut că artista se va descurca de minune și singură, dar i-a luat prin surprindere pe toți, deși unii cred că nu face altceva decât să joace după propriile sale reguli. Irina Fodor a fost cea care a anunțat pe toată lumea faptul că Andreea Antonescu va lipsi o zi de la filmări, deoarece a fost nevoită să plece pentru a da un interviu extrem de important pentru ea, mai ales că acesta o implica și pe fiica acesteia. Colega ei, competitivă din fire, a luptat cât pentru doi oameni.

„Am rămas și mai puțini decât ne doream. Andreea (n.r. Bălan) va fi singură astăzi și poate și o parte din ziua de mâine. Asta pentru că Andreea Antonescu a fost nevoită să plece pentru două zile, are un interviu (...) Cu atât mai mult, e important pentru ea pentru că o implică și pe fiica ei”, a zis Irina Fodor, la America Express.

Deși la finalul zilei, Andreea Bălan a fost dezamăgită de faptul că nu a putut juca pentru câștigarea acelui jocker, dar s-a bucurat că a găsit repede cazare și a dormit într-un loc liniștit. S-a simțit ciudat în lipsa Andreei Antonescu și ultimul lucru pe care și l-ar fi dorit ar fi fost să rămână singură, în Mexic, unde pericolul le așteaptă la orice pas.

„Facem ce putem. Mă simt ciudat fără Andreea. Nu mi-aș fi dorit să rămân singură, dar nici nu mi-aș fi dorit să fim descalificate din toată competiția doar pentru o zi că lipește ea, așa că sper să mă descurc”, a zis Andreea Antonescu.

Citeste si:
Săndel Bălan, despre nunta fiicei Andreea Bălan cu Victor Cornea:...
Săndel Bălan, despre nunta...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 Ianuarie 2023 - 02 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.