Prima echipă eliminată de la America Express a fost și cea mai puternică dintre ele și anume cea formată din Diana Bulimar și Larisa Iordache. Sportivele au plătit scump pentru o zi în care norocul nu a fost deloc de partea lor.

Ce mesaj a transmis Larisa Iordache pe Instagram

Ediția de seara trecută a emisiunii America Express a fost una care i-a pus în dificultate pe cei care au intrat în cursa pentru ultima șansă și nimeni nu se aștepta ca ziua respectivă să se termine în felul acela. Jean și Dinu, Ovidiu și Joaquin și Larisa și Diana au fost cei care au luptat cu toate armele în proba pentru ultima șansă. Aceștia au încercat să ajungă pe primul loc, pentru a se salva, dar în mod evident nu putea să scape de toți de emoțiile eliminării, așa că gimnastele au avut mai puțin noroc.

Ambele sportive sunt recunoscătoare pentru toate lucrurile de care s-au bucurat și pe care le-au trăit în America Express, fiind conștiente că nu ar fi avut parte de o experiență de genul acesta într-un alt context. Nici celor din fața micilor ecrane nu le-a venit să creadă faptul că a fost eliminată cea mai bună echipă, doar pentru că a avut o zi în care nu s-au descurcat la fel de bine ca până acum.

Chiar și celelalte echipe au fost uimite cum s-a întâmplat totul, doar că nu a fost în puterea lor să facă nimic, iar Larisa Iordache a transmis un mesaj foarte emoționant. Vedeta a precizat că viața le oferă oamenilor uneori momente de glorie, alteori momente situate la polul opus, dar cel mai important este ca fiecare să învețe ceva din toate lucrurile pe care le-a trăit. Emisiunea de la Antena 1 a trecut prin toate stările, a râs și a plâns, dar a făcut față și unor situații în care nu credea că se va putea descurca vreodată în această viață. Deși nu mai fac parte din concurs, le sunt alături concurenților care au rămas și care se vor bucura în continuare de zonele frumoase, dar periculoase în care au ajuns și în care vor mai ajunge.

Citeste si:
Andreea Tonciu a dat cărțile pe față. Își editează toate pozele de...
Andreea Tonciu a dat cărțile...

”Viata iti ofera experiente incununate de glorie sau nu, insa este important sa ai prilejul de a invata ceva! Am trait momente si stari exact ca intr-un carusel. Am alergat, am plans si am ras, insa am realizat ca poti face fata si acelor lucruri carora, nu credeam ca pot sa ma descurc o secunda. Cam atat de aici din @americaexpressromania pentru noi, daaaar ramanem alaturi de concurentii ce au ramas in acest show plin de surprize!!! Gimnastele va pupa”, a fost mesajul transmis de Larisa Iordache, în mediul online.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 26 Ianuarie 2023 - 04 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.