Emily Burghelea a tras o sperietură sora cu moartea, în timp ce încărca alături de familia ei să se întoarcă în România. Aceștia au decis să își ia o mică vacanță în Dubai, care nu s-a terminat prea bine, dar care ar fi putut să aibă un final și mai urât, iar vedeta să rămână blocată peste hotare.

Emily Burghelea, sperietură de zile mari în Dubai

Emily Burghelea este însărcinată pentru a doua oară, iar faptul că de această dată va deveni mamă de băiat o face să fie și mai fericită. Pentru a sărbători lucrul acesta, a decis să meargă cu soțul ei și cu fiica pe care o au împreună în Dubai, în locurile în care s-a pozat și când a rămas însărcinată cu primul copil. În timpul vacanței nu au existat probleme, ba chiar cei doi soți s-au distrat de minune, au postat tot felul de imagini în mediul online și și-au ținut fanii la curent cu toate activitățile lor.

Cum orice vacanță are și un final, aceștia au fost nevoiți să se întoarcă în România, iar când asistenta TV a prezentat acordul medicului ei pentru a călători cu avionul, i s-a transmis că acesta ar fi fost expirat. Acest lucru a însemnat, în mod evident, că blondinei nu i se permitea să treacă, iar acela a fost momentul în care a început să se teamă de faptul că va pierde avionul, până când va obține avizul unui medic din Dubai. S-a agitat atât de tare, încât a început să aibă chiar și dureri, ceea ce nu a fost deloc bine pe moment. Duoă

„Nu vor să mă lase să zbor! Mi-au spus că acordul de la doctorul din România nu mai este valabil în DUBAI. Nu vor să mă lase să trec. Pierd avionul! Trebuie să îmi dea aviz un doctor din Dubai, pleacă avionul (...). Efectiv a început să mă doară și burta", le-a povestit Emily Burghelea fanilor săi de pe Instagram.

După ce Emily Burghelea le-a vorbit despre experiența ei fanilor, soțul său a făcut același lucru, dar a dat mai multe detalii despre cele petrecute în aeroport. Având în vedere faptul că sarcina este, după spusele lor, în 36 de săptămâni, nu au dorit să o lase să zboare și chiar au dat o alertă cu privire la vedetă, motiv pentru care nici măcar taximetristul nu voia să o ducă la spital, dar s-a lăsat convins până la urmă. Din fericire, problema a fost rezolvată, iar ei s-au putut întoarce liniștiți în țară.

Citeste si:
Emily Burghelea și fiul ei au fost externați: „Reacția Amedeei m-a...
Emily Burghelea și fiul ei au...

"Emily Burghelea a plecat la spital, eu am rămas să schimb biletele, dar toți îmi zic că pe ea nu o pot lăsa să zboare, doar eu cu Amedea. Ei zic că e în 36 de săptămâni, deși noi le-am spus că nu e o dată exactă. Nici nu prea vor să vorbească cu mine. Spun că s-a dat o alertă cu privire la Emily Burghelea, de parcă ar fi teroristă. Nici măcar taximetristul nu a vrut să o ducă la spital, ne-am rugat de ei. Eu aștept cu Amedea, în aeroport.", a transmis soțul ei, pe social media.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 Decembrie 2022 - 04 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.