Karmen Simionescu a primit un rol în serialul Clanul și este extrem de fericită. Vedeta apare în ultimul episod al primul sezon, rol despre care a zis că i s-a potrivit de minune, iar asta se poate vedea cu ochiul liber.

Karmen, despre rolul din Clanul

Ultimul episod al primul sezon Clanul vine la pachet cu o serie de surprize pentru fanii acestuia. Acesta poate fi urmărit pe data de 12 decembrie doar la Pro TV sau deja pe Voyo, unde preferă cei mai mulți să îl vadă, pentru că nu mai au răbdare să vadă finalul. Ei bine, de data aceasta, una dintre surprize este legată de apariția personajului pe care îl intepretează fiica lui Adrian Minune, Karmen, care o interpretează pe Nadine, o femeie cu o mare putere de decizie care dă peste cap întreaga acțiune.

Karmen nu este doar o cântăreață de nota 10, ci și o actriță talentată, iar faptul că a terminat Facultatea de Actorie nu îl știau prea multe persoane despre ea, pentru că nu a avut aproape deloc activitate în acest sens. De când a devenit mamă, a luat o pauză chiar și pe plan muzical, dar a promis că se va reapuca de treabă, acum că fiica ei a crescut și nu mai are nevoie de atenție, așa cum avea când era copil. Cântăreața a mai avut proiecte în care a fost implicată, dar niciunul la fel de mare precum serialul de la Pro TV.

”Eu am făcut Facultatea de Actorie și trecuse o vreme de când nu am mai avut activitate în acest sens. Chiar dacă am jucat în filme de scurtmetraj și am avut legătură cu această zonă, niciodată nu am participat într-un proiect de mare amploare. Chiar mă uitam la filmul autobiografic al lui Jennifer Lopez, care are o poveste asemănătoare cu muzică, dans și actorie.

M-am regăsit în faptul că eu, până la un moment dat, mă simțeam cea mai puțin talentată din familie, exact cum și ei i se spunea că nu are suficient talent”, a declarat Karmen Simionescu, potrivit celor de la libertatea.ro.

Vedeta este foarte fericită că a avut ocazia să arate lumii faptul că poate mai mult decât a demonstrat până acum și a mai dezvăluit și că în ziua în care oamenii vor vedea, pe micile ecrane, episodul în care ea își face apariția va fi și ziua ei de naștere. Așadar, are încă un motiv în plus să sărbătorească alături de cei dragi, care se bucură la rândul lor de reușita ei.

Citeste si:
Monica Bârlădeanu, despre minunile pe care le-a trăit rugându-se la...
Monica Bârlădeanu, despre...

”După ce am văzut filmul, mi-am spus rugăciunea și am simțit nevoia să adaug că aș vrea să arăt lumii ce pot, la un nivel înalt. La doar câteva zile după, am primit un telefon și am fost chemată la casting pentru rolul din CLANUL. În plus, pe 12 decembrie, când se va difuza primul episod cu mine, este ziua mea de naștere, așa că e clar, e un semn de la Dumnezeu (…)”, a mai zis artista.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 Decembrie 2022 - 01 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.