Daniela Crudu este în culmea fericirii. Vedeta a aflat deja sexul copilului pe care îl va aduce pe lume în luna mai și chiar a ales și un nume pentru aceasta. Așa cum era de așteptat, nu a reușit să păstreze vestea cea mare doar pentru ea, iar fanii s-au bucurat să îi fie alături într-un asemenea moment.

Daniela Crudu va avea fată sau băiat?

Vestea că Daniela Crudu a rămas însărcinată pentru prima dată în viața sa a fost una care i-a lăsat pe mulți cu gura căscată, pentru că din punctul unora de vedere nu părea deloc genul de persoană care să pară că vrea să se așeze la casa ei sau să își întemeieze o familie. Bruneta a găsit bărbatul potrivit, de care s-a îndrăgostit, iar în luna mai a anului viitor, aceștia vor deveni părinți și sunt extrem de fericiți, fosta asistentă TV fiind nerăbdătoare să își strângă în brațe copilul, despre care a zis râzând că se va naște cu zâmbetul pe buze.

Deși la început a fost foarte discretă în ceea ce privește sarcina, odată cu trecerea timpului, vedeta a dat tot felul de detalii și a recunoscut că se vede deja în rolul de mamă. În plus, vrea să fie un părinte care să petreacă mult timp cu copilul ei, să se joace, să îl învețe multe lucruri și să se bucure de fiecare moment. Deși unii nu ar fi zis că este pregătită pentru un asemenea pas, ei bine, Daniela Crudu nu doar că se consideră gata pentru schimbările din viața, dar nu o sperie nimic.

Recent, ea a aflat și sexul copilului pe care îl va aduce pe lume în prima jumătate a anului viitor și nu s-a putut abține să nu le vorbească și fanilor ei despre acest lucru. Bruneta a primit un mail în care era informată că este însărcinată cu o fetiță, exact ce își dorea. Cea mică se va numi Daiana, iar mama ei are deja planuri mari pentru ea, chiar dacă nu a venit pe lume încă. Cel mai important lucru este, însă, acum faptul că brunetei nu îi mai este deloc rău și se poate odihni corespunzător.

"Ce moment frumos! O va chema Daiana! Am primit testul din America pe mail. Este sută la sută fetiță. Îmi doream fetiță. Prima oară nu știam nici eu, dar m-am gândit mai bine, la fetiță o să știu eu ce să îi fac. Vreau să fac băiță cu ea, vreau să mă machiez cu ea.", a declarat Daniela Crudu, la Xtra Night Show.

Citeste si:
Partenerul Anei Baniciu a dezvăluit sexul bebelușului. Cântăreața...
Partenerul Anei Baniciu a...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 Decembrie 2022 - 12 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.