Lu-k Beats a dezvăluit a devărata cauză a morții lui Nosfe și a spus, de asemenea, ce anume a găsit Mădălina Crețan în telefonul artistului după trecerea acestuia în neființă. A făcut asemenea declarații, pentru a pune capăt tuturor speculațiilor din ultimele aproape două luni.

Lu-K Beats, adevărata cauză a morții lui Nosfe

În urmă cu aproximativ două luni, Nosfe s-a stins din viață la scurt timp după ce a susținut un concert în Capitală alături de colegii lui de Șatra Benz. La un moment dat, s-a simțit rău, a coborât de pe scenă și s-a îndreptat către casă, unde a fost găsit prăbușit în propria casă de către partenera lui de viață. Legat de decesul de decesul artistului s-au speculat foarte multe lucruri, inlusiv că ar fi făcut o supradoză de droguri, ceea ce nu este deloc adevărat.

Colegul lui de trupă, Lu-K Beats, a oferit un interviu în care a vorbit clar despre cauza morții bunului lui prieten, la aproape două luni de la trecerea lui neființă. Acesta și-a dorit să pună capăt tuturor speculațiilor și a început prin a spune că Nosfe a făcut, de fapt, preinfarct la concert, a mers acasă, unde mai apoi s-a și întâmplat nenorocirea. El consideră că s-au spus atât de multe lucruri rele despre regretatul artist, pentru că vând, dar realitatea este una cu totul și cu totul diferită.

În ultima vreme, Nosfe dormea din ce în ce mai puțin, stătea treaz ore în șir pentru a reuși să ducă la bun sfârșit tot mai multe lucruri. Soția lui a găsit în telefonul său, în notițe, multe lucruri pe care el le simțea și pe care a dorit nevoia să le scrie undeva, moment în care i s-a făcut pielea de găină. Lu-K Beats și-a amintit, în cadrul interviului cu pricina, că a avut și el probleme de sănătate și că și-ar fi putut pierde viața, din cauza faptului că ajunsese la epuizare la fel cum a fost și în cazul lui Nosfe.

„A făcut preinfarct la concert. A coborât de pe scenă, s-a dus acasă și a făcut infarct. Dar asta vinde. El dormea foarte puțin și încerca să fie treaz cât mai mult ca să facă cât mai multe chestii. Soția lui a găsit în telefonul lui, în notițe, chestii pe care le simțea el: ‘Să încerc să dorm cât mai puțin ca să fac cât mai multe’. Automat, am trecut prin asta, am ajuns la ulcere și era și eu să mor. Mi s-a făcut o gaură în stomac și pierdeam sânge, eram alb, a trebuit să-mi doneze lumea.

Citeste si:
Jador a ajuns la spital în prima zi de Paște. Cine l-a însoțit și...
Jador a ajuns la spital în...

El care nu dormea, avea o familie, un copil, responsabilitatea e mare. ȘATRA nu a mai avut succesul ăla, nu s-au mai făcut banii ăia și automat ajungi în punctul ăsta în care îți cedează corpul. Mai ales el, care dormea puțin și stătea toată ziua în studio”, a declarat Lu-K Beats, la Pro FM.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 Decembrie 2022 - 10 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.