Maria Constantin a dat un interviu în care a vorbit despre ziua în care ea și Robert Stoica își vor uni destinele. Aceștia sunt nerăbdători să se căsătorească, iar artista face deja pregătiri intense în acest sens și chiar știe și cum va arăta rochia de mireasă pe care o va purta.

Maria Constantin, pregătită de nuntă

Maria Constantin și Robert Stoica trăiesc o frumoasă poveste de dragoste care durează de mai bine de trei ani de zile. Cei doi îndrăgostiți sunt pregătiți pentru a face un alt pas important în relația lor și anume unirea destinelor. Încă de când au vorbit pentru prima dată despre acest subiect, oamenii au așteptat mai multe detalii care au întârziat să apară, deoarece artista a dorit să pună fiecare detaliu la punct, pentru ca totul să le iasă așa cum și-au propus.

Tema petrecerii a fost aleasă chiar de Maria Constantin, deoaece și-a dorit să fie ceva diferit, o petrecere nu o nuntă în sine, așa cum face toată lumea. Vedeta mai vrea și să fie ceva lejer și nu își dorește ca oamenii să vină îmbrăcați muilt prea elegant, în costum sau în rochie de seară, deoarece toți ar trebui să se distreze, să se simtă bine și nu să se simtă încorsetați ca la un restaurant. Nu vor face cununia religioasă și pe cea civilă în aceeași zi, pentru că ar fi un stres prea mare atât pentru ei, cât și pentru cei care vor fi prezenți la marele eveniment.

„Eu am ales tema. M-am gândit că vreau să fie altceva. O gândesc mai mult ca pe o petrecere, nu neapărat ca pe o nuntă. Atunci vreau să fie ceva lejer. Nu îmi doresc ca oamenii și lumea să vină îmbrăcați la 4 ace, la costum și în rochie de seară. Vreau să fie un eveniment la care toată lumea să se distreze și să ne simțim bine, nu neapărat să stea încorsetați și să vină ca la restaurant, mai ales că evenimentul va avea loc în aer liber.

Cununia civilă și cununia religioasă vor avea loc într-o altă zi, iar în ziua respectivă, când va fi evenimentul atunci va fi strict petrecerea pentru că mie îmi cam place să dorm și nu vreau să mă trezesc cu noaptea în cap, vreau să fiu în formă până la 5-6 dimineața și atunci trebuie să mă odihnesc.”, a declarat Maria Constantin, conform wowbiz.ro.

Citeste si:
Agri Trade Summit 2024, cel mai complex eveniment din România...
Agri Trade Summit 2024, cel...

În timp ce înainte de nuntă, femeile își fac griji serioase în ceea ce privește rochia de mireasă, nu este și cazul Mariei Constantin care a știut ce va purta în ziua cea mare, încă dinainte de a găsi bărbatul potrivit. Cântăreața a văzut rochia respectivă în urmă cu mai mulți ani, a iubit modelul și și-a zis că dacă va veni vremea să se căsătorească, o va purta pe aceasta. Este vorba despre o rochie tip sirenă pe care i-o va face Florin Burescu, un bun prieten de-ai ei.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Decembrie 2022 - 03 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.