Jo a fost nevoit să își anuleze concertul pe care ar fi trebuit să îl susțină zilele acestea, din cauza problemelor de sănătate. Artista nu a putut să nu le ofere fanilor ei câteva explicații în acest sens, regretând enorm că nu a putut să fie alături de ei, la concert.

Jo și-a anulat concertul de zilele acestea

Zilele trecute, Jo și-a anunțat cu mare regret fanii care așteptau să o vadă pe scenă, că este nevoită să anuleze concertul respectiv din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă. Artista este conștientă că foarte mulți oameni ar fi dorit să fie prezenți, dar din păcate, starea ei de sănătate nu i-a permis să susțină concertul mult așteptat. La momentul respectiv, nu a dat prea multe explicații, dar a revenit recent cu detalii despre ceea ce i s-a întâmplat, de fapt.

Jo este o artistă cunoscută și iubită la noi în țară, urmărită de mii de oameni și care adună sute de oameni la concertele sale. Vedeta a fost, însă, nevoită să îl anuleze pe cel mai recent dintre ele din cauza unei viroze care îi dă mari bătăi de cap de mai bine de o săptămână. Cântăreața a încercat să o trateze fără antibiotic, doar că planul nu i-a ieșit întocmai cum s-ar fi așteptat, pentru că nu îi scădea deloc febra și nu își mai revenea.

A decis mai apoi să se trateze corespunzător și, de asemenea, să se simtă din ce în ce mai bine, doar că nu a reușit să scape și de tusea foarte puternică pe care o are. Așteaptă să revină lucrurile la normal și să își poată relua activitatea, dar și să urce din nou pe scenă. Admiratorii îi sunt aproape, speră să se recupereze cât mai redepe și i-au transmis toate gândurile lor bune, în speranța că o vor ajuta măcar puțin să se recupereze.


„În legătură cu viroza care m-a lovit, încă durează de vreo săptămână. Inițial, am încercat să o tratez fără antibiotic, însă nu-mi scădea febra și nu-mi reveneam. De vreo două zile, iau antibiotic și abia acum am început să mă simt mai om. În schimb, încă de tuse, nu am reușit să scap încă și e foarte dubioasă.

Citeste si:
Cât cere Erika Isac pentru un concert? Cântăreața a stârnit...
Cât cere Erika Isac pentru un...

Am o tuse foarte puternică și o mare durere în piept. Important e că e înspre bine și încep să mă pun pe picioare. Nu mai am febră și încep să mă pun pe picioare. Abia aștept să revin la normal”, a declarat Jo, pe Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Decembrie 2022 - 01 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.