Se apropie sărbătorile de iarnă, iar Mădălina Crețan a publicat niște imagini emoționante cu ea și cu regretatul artist. dar și cu fiica pe care o au împreună, în care împodobeau bradul și erau extrem de fericiți. Din păcate, anul acesta va petrece sărbătorile de iarnă doar alături de Iris, fiica lor, iar fanilor li s-a rupt inima când au citit și mesaj ul postat, în urmă cu câteva ore.

Mădălina Crețan, primele sărbători fără Nosfe

Pe data de 26 noiembrie, Vlad Darius Crețan cunoscut de toată lumea drept Nosfe s-a stins din viață, după ce a avut un concert alături de ceilalți colegi de trupă. Multor oameni le-a fost greu să creadă că informația a fost una reală, iar la început au fost sceptici, dar cel mai tare a fost afectată familia acestuia. Mădălina Crețan va petrece primele sărbători de iarnă în absența regretatului ei soț și a postat câteva imagini de pe vremea când familia lor era completă și fericită.

Sursa foto (c): Madalina Crețan/ InstaStory

Mădălina Crețan nu doar că a postat câteva imagini cu regretatul artist și fiica lor, dar le-a făcut și câteva dezvăluiri fanilor care au zis despre ea și despre Nosfe faptul că au fost perfecți împreună. Ea a precizat, încă de la început, că lucrurile nu au stat deloc așa în cazul lor, ci doar au aspirat în direcția respectivă, deoarece exista o motivație zilnică. Soția lui Nosfe a zis că artistul era perfect pentru ea și a învățat-o să realizeze multe și, de asemenea, să facă lucruri pe care înainte nu le îndrăgea și nici nu și le dorea, în mod special.

Sursa foto (c): Madalina Cretan/ InstaStory

Ea a precizat că nu știa să gătească, dar a început să învețe doar de dragul bărbatului pe care l-a avut lângă ea, deoarece iubea mâncare. Nu știa să ofere nici dragoste, pentru că a trăit cu un tată cu anumite principii și care și-a dorit să aibă un băiat, dar cântărețul a știut cum să îi arate dragostea și s-a simțit responsabilă să facă și ea același lucru. Nici mamă nu își dorea să devină, dar Nosfe a făcut-o să simtă că dragostea dintre ei e prea mare și puternică, încât trebuie să o mai pună într-un suflet.

„Îmi tot spune lumea că sunt sau că am fost soția perfectă… eu nu sunt perfectă, nimeni nu e perfect. Perfectul există, poate, doar în Dumnezeu. Dar da, am aspirat către perfecțiune pentru că am avut motivație zilnică, pentru că el a fost perfect în ochii mei, pentru că femeia își dorește să devină perfectă pentru bărbatul ei perfect. Eu nu știam să gătesc, dar am învățat și am transformat gătitul în ceva special pentru că lui îi plăcea mâncarea. Nu știam să ofer dragoste pentru că tata și-a dorit băiat și pentru că m-a crescut cu “decât să vii acasă bătută, mai bine să nu mai vii!”, dar el mi-a oferit atât de multă încât m-am simțit responsabilă să i-o întorc înzecit.

Citeste si:
A murit mama lui Cătălin Bordea: „Am avut un an greu”
A murit mama lui Cătălin...

Eu nu-mi doream neapărat copil pentru că eu eram o rasfățată, o copilă căpiată, dar el m-a făcut să simt că dragostea dintre noi e atât de mare și de puternică încât nu o mai putem ține doar în noi doi și trebuie să o mai punem într-un suflet. Eu eram răutacioasă pentru că “decât să plângă mama, mai bine să plângă mă-sa”, dar el m-a învățat că oamenii sunt greu încercați de viață și că mai bine îi înțeleg decât să îi condamn.

Eu nu stăteam la alintat și la îmbrățișat pentru că “nu eram un animăluț de companie”, dar el avea atât de mult de oferit încât nu mai aveam unde să fug să scap de toată dragostea și apoi am realizat de fapt, cât de bine se simte să te lași iubit. Deci, nu am fost perfecți, dar ne-am iubit imperfecțiunile, nu am fost perfecți dar ne-am dorit să fim unul pentru celălalt cea mai bună versiune a noastră și atât cât a fost, povestea noastră în această viață a fost perfectă. Pentru noi.”, a scris Mădălina Crețan, pe Instagram.

Citeste si:
Roxana Dobre, marcată de pierderea tatălui său. Soția lui Florin...
Roxana Dobre, marcată de...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Decembrie 2022 - 06 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.