Carla’s Dreams nu se mai ascunde. Acesta a apărut mască, în cadrul celui mai nou videoclip pe care l-a făcut pentru piesa ”Adidașii gri”, piesă cadou pentru fani la aniversarea de 10 ani a proiectului cu o colaborare specială care îl transformă pe artist în personaj de joc video.

Carla’s Dreams, fără mască în cel mai nou videoclip

Au trecut 10 ani de când Carla’s Dreams a intrat în industria muzicală din România și a făcut furori cu melodiile sale, ajungând aproape de fiecare dată pe primele locuri în topuri. Având în vedere această zi importantă atât pentru solist, cât și pentru ceilalți oameni care fac parte din acest proiect, artistul și-a dorit să facă un videoclip cu totul și cu totul special, în care apare fără mască, spre surprinderea tuturor fanilor.

Cea mai recentă melodie lansată are o poveste emoționantă, despre care solistul a vorbit în urmă cu ceva timp. Acesta a pornit de jos, nu a uitat de unde a plecat și i-a rămas întipărit în memorie și faptul că a avut doar două perechi de adidași în 10 ani, așa că a decis să scrie o piesă care să le ajungă oamenilor la suflet din prima. De asemenea, a mărturisit că piesa nu este despre adidași, ci reprezintă un raport pentru cei care îi ascultă, în care vorbește despre parcursul lor.

Cea mai mare surpriză pentru fani a fost, însă, faptul că a apărut pentru prima dată fără mască, în fața lor și a fost cel mai frumos cadou pe care l-au putut primi, din punctul lor de vedere, la aniversarea de 10 ani a proiectului Carla’s Dreams pe care îl susțin. Într-un comunicat de presă, îndrăgitul artist a declarat că anonimatul este un simbol universal ai cărui reprezentanți sunt ei.

”Anonimatul este un simbol universal ai cărui reprezentanți, evident, suntem. Alături de Free Fire am reușit să îl ducem încă mai departe, să îl transformăm. Mereu am fost fani ai încercărilor, iar această experiență ne face să rămânem astfel.” a declarat Carla’s Dreams, într-un comunicat de presă.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 Noiembrie 2022 - 12 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.