Soția lui Nosfe, Mădălina Crețan, a postat câteva imagini de pe platourile de filmare ale emisiunii Chefi la Cuțite, în dreptul cărora a transmis și un mesaj despre experiența de care a avut parte în competiție. Nu a reușit să le vorbească fanilor până acum despre acest show culinar în care nu credea că va ajunge atât de departe.

Soția lui Nosfe, despre Chefi la Cuțite

Soția regretatului Nosfe a fost eliminată din cadrul emisiunii Chefi la Cuțite, în ediția difuzată pe data de 28 noiembrie, iar la scurt timp după aceea, a decis să le vorbească oamenilor care o urmăresc în mediul online despre experiența de care s-a bucurat, fiind copleșită de toate mesajele de susținere primite din partea lor. Ea mers prima dată în emisiune alături de soțul ei și a reușit să îi impresioneze pe jurați cu preparatul ales cu grijă. Mai apoi, a luptat din greu, deși niciodată nu a sperat că va ajunge atât de departe în concurs.

Recent, ea a publicat o serie de imagini din timpul din timpul filmărilor, profitând de ocazie și povestindu-le oamenilor despre lucrurile trăite acolo. Mădălina Crețan se consideră o femeie norocoasă pentru simplul fapt că a făcut parte din acest sezon și că a cunoscut oameni minunați despre care a afirmat că merită să ajungă în finală, pentru că sunt foarte buni toți din punct de vedere culinar. De asemenea, a dezvăluit că a început să plângă în momentul plecării sale din emisiune nu neapărat din cauza eliminării, ci pentru că a luat sfârșit o perioadă din viața sa.

Faptul că a fost concurentă în cadrul emisiunii Chefi la Cuțite a ajutat-o enorm în această perioadă dificilă din viața sa. A avut parte de multă susținere nu doar din partea oamenilor din mediul online, ci și din partea familiei, a prietenilor, dar mai ales din partea fiicei și a soțului ei. La final, le-a dat urmăritorilor și un sfat prețios. Soția lui Nosfe i-a rugat să nu uite, oricât de greu le-ar fi în viață că sunt oameni și că au nevoie de alți oameni în drumul lor, pentru a merge înainte.

„Dragii mei, mă copleșesc și mă ridică atât de mult mesajele și cuvintele voastre de admirație, de susținere, de laudă! Nu am reușit să împărtășesc cu voi prea multe din această experiență, deși mi-am dorit-o atât de mult și mi-a adus atât de multă bucurie! Nu credeam că voi reuși să ajung atât de departe, deși îmi doream asta după fiecare probă individuală, în același timp am zis și am știut mereu că fiecare omuleț de acolo este capabil și merită din punct de vedere culinar și nu numai să ajungă în semifinală!

Citeste si:
Gestul emoționant făcut de Cillian Murphy pentru soția sa, după...
Gestul emoționant făcut de...

Nu știu cum s-au văzut toate lucrurile din fața televizorului, în schimb pot să vă spun cum le-am vazut eu acolo și cum le vad și acum! Mă consider norocoasă că am făcut parte din acest sezon, cu acești oameni! Așa cum am mai spus, această competiție mi-a adus niște frați și niște surori care imi sunt alături sufletește și nu numai în această perioadă! Am plâns la această eliminare nu pentru că nu am ajuns în semifinală, am plâns pentru că s-a terminat o etapă din viața mea care a devenit fundamentală în drumul meu ca OM în această călătorie, prin această lume! Iar blândețea și fairplay-ul pe care l-ați văzut la mine se datorează multor oameni de la care am ales să învăț!

De la părinții mei, de la profesori, de la prieteni, de la familia mea extinsă, dar foarte foarte mult de la copilul si soțul meu! P.S. Ne vedem în finală! Vă îmbrățișez pe fiecare în parte și vă doresc să vă amintiți mereu, în orice situație, grea sau ușoară, bună sau rea, că la baza suntem toți oameni cu suflet și că oamenii au nevoie de oameni!”, a scris Mădălina Crețan, pe Instagram.

Citeste si:
Andreea Tonciu, dezvăluiri șocante. Și-a împins prietena de la etaj
Andreea Tonciu, dezvăluiri...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 Noiembrie 2022 - 08 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.