Bianca Alexandra a făcut o serie de dezvăluiri despre fostul ei partener de viață, alături de care a fost împreună mai bine de doi ani. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” l-a acuzat pe acesta și că ar fi fost violent cu ea, motiv pentru care încă are câteva vânătăi pe corp.

Bianca Alexandra, încă mai are vânătăi pe corp

Un nou scandal a izbucnit între Bianca Alexandra și Alexandra Stan. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” i-a adus acesteia o serie de acuzații legate de faptul că i-a furat iubitul. Blondina a mărturisit, în mediul online, faptul că artista i-ar fi cerut lui Diego, bărbatul cu care avea o relație de doi ani, să se despartă de ea, pentru că îi este foarte dor și că își dorește ceva serios cu el, ceea ce s-a și întâmplat. După toate acestea, a ajuns la concluzia că nu a iubit-o niciodată.

Ea l-a văzut ca pe o persoană oportunistă, care nu s-a comportat deloc frumos cu ea și care a agresat-o, la un moment dat. Fosta asistentă TV l-a dat de gol și pentru faptul că are cazier în Miami pentru violență domestică în ceea ce o privește. Mai mult de atât, a zis că nu este vorba despre doar o tentativă, ci și despre foarte multe cărora nici nu le mai știe numărul și crede că a fost o manipulare psihologică, pur și simplu. Vedeta a ajuns la concluzia că, în cazul lor, a avut un rol decisiv și diferența de vârstă.

„El nu cred că m-a iubit vreodată, îl văd ca pe un om oportunist. Până și în momentul de față am vânătăi pe corp. Da (n.r a agresat-o). Are cazier în Miami pentru violență domestică în ceea ce mă privește pe mine. Nu este doar o singură tentativă. Are nenumărate. A fost și un fel de manipulare psihologică în tot timpul acesta. El are 41 de ani, eu am 24. Maturitatea vârstei își spune cuvântul în cazul lui și n-am avut suficientă experiență să pot să iau niște decizii. Sincer, mă gândesc să obțin un ordin de restricție.”, a declarat Bianca Alexandra, la Antena Stars.

Asta nu este tot. Bianca Alexandra a mai spus despre fostul ei partener de viață faptul că nu avea nici măcar unde să locuiască sau cu ce să își cumpere lucrurile necesare, cum ar fi mâncarea, hainele, transportul sau altele, iar ea a avut grijă să nu ducă lipsă de nimic, iar el nu făcea nimic și nici nu era recunoscător pentru binele pe care îl primea.

Citeste si:
Alexandra Stan, ajutor pentru victimele cutremurelor din Turcia:...
Alexandra Stan, ajutor pentru...

„El, efectiv, nu avea unde să locuiască. Nu avea cu ce să-și plătească mâncarea, hainele, transportul, absolut nimic. Eu am fost persoana care avea grijă de el. El nu făcea nimic. Singura lui ocupație era să se ducă din când în când la studio să se mai distreze cu prietenii lui…și cu Alexandra, probabil și să se ducă sală și să stea să se certe cu mine. Astea erau cele trei ocupații ale lui.”, a adăugat ea.

De asemenea, consideră că Alexandra Stan nu ar fi trebuit să intervină aici, ci ar fi trebuit să își vadă de treaba ei, să nu îi trimită mesaje și nu s-ar mai fi ajuns aici.

„Eu consider că atunci când doi oameni au o relație, o altă femeie nu ar trebui să se bage până când lucrurile nu sunt clar stabilite între cei doi. Mai exact, s-a aprins telefonul fostului meu și iubit și, acolo, foarte multe mesaje și videoclipuri cu Alexandra Stan, în care amândoi menționează că le este dor unul de celălalt, faptul că vor să se vadă.

Citeste si:
Partenerul Anei Baniciu a dezvăluit sexul bebelușului. Cântăreața...
Partenerul Anei Baniciu a...

El chiar a devenit posesiv, un pic gelos, pentru faptul că ea nu-i răspunde la telefon. Eu am observat foarte multe schimbări în comportamentul lui în ultima vreme. Nici înainte nu avea un comportament extraordinar, dar acum nu înțelegeam ce se întâmplă. Sunt un pic dezamăgită pentru că eu chiar am apreciat-o și admirat-o pe Alexandra mulți ani”, a mai zis ea.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 Noiembrie 2022 - 03 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.