Karmen Simionescu, invitată în cadrul emisiunii „Detectorul de minciuni”, a spus adevărul despre relația cu Betty Salam, după ce multă vreme s-a zis că ar exista o rivalitate între cele două artiste.

Adevărul despre relația Karmen Simionescu și Betty Salam

Karmen Simionescu a purtat o discuție sinceră cu Oana Radu, prezentatoarea emisiunii „Detectorul de minciuni”, unde a vorbit despre multe aspecte importante din viața sa, inclusiv despre lipsa tatălui său din viața sa, din cauza concertelor pe care trebuia să le susțină prin țară, pe vremea când era doar un copil. Din câteva a povestit cântăreața, nu doar ea a avut de suferit, ci mama ei care își dorea din suflet o familie și care a jucat atât rolul tatălui, cât și pe cel al mamei.

Un alt subiect pe care l-a abordat este cel legat de presupusa rivalitate dintre ea și fiica lui Florin Salam. Artista a precizat că niciodată nu s-a pus problema de una ca asta și a dat mai multe detalii în acest sens, spunând că este vorba doar despre o competitivitate, așa cum este și între ea și frații săi sau între ea și tatăl său.

“Niciodată nu a existat o rivalitate între noi, oficială, de genul să ai ceva cu cineva, dar există o chestie productivă, așa cum există și între mine și frații mei, așa cum există și între mine și tata.

Competitivitate, în sensul în care îți dorești tot binele pentru celălalt, dar atunci când vezi că ușor ușor te depășește, îți dorești și tu să ajungi la fel de bun ca el sau ea sau poate chiar mai bun. Un lucru foarte bun pe care un artist poate să îl facă este să nu se mulțumească cu locul în care este.”, a declarat Karmen, în cadrul emisiunii.

Karmen Simionescu a mai zis că nu s-a considerat mai bună sau mai talentată decât Betty Salam, după ce Oana Radu a vrut să afle clar lucrul acesta de la ea. Vedeta a mai adăugat și că știe foarte bine despre ea cât este de muncitoare și ce poate face cu adevărat, dar mai ales știe exact ce își dorește. Nu s-a comparat cu Betty Salam și nici nu are de gând să o facă, pentru că nu are motiv și pentru că fiecare are locul lui în industrie, depinde de fiecare cât muncește pentru visul său.

Citeste si:
Karmen Simionescu a primit un rol în serialul Clanul: „Clar, e un...
Karmen Simionescu a primit un...

“Nu mă consider mai talentată decât Betty, doar că sunt foarte conștientă de capacitatea, forța mea de muncă, știu foarte bine ce îmi doresc. Acum vorbesc doar de mine, nu de mine în comparație cu ea, să nu se înțeleagă greșit.

O iubesc și o respect foarte tare. Face parte din familia mea, am crescut împreună, la fel și cu toate celelalte fete de lăutari., a mai zis cântăreața.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 Noiembrie 2022 - 05 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.