Karmen Simionescu a fost invitată în cadrul emisiunii online „Detectorul de minciuni” prezentată de Oana Radu, unde printre altele a vorbit și despre căsnicia părinților ei. Vedeta a recunoscut că este foarte atașată de mama ei, care i-a fost ca un tată în zilele în care Adi Minune era plecat mult timp de acasă, la concerte.

Ce a povestit Karmen Simionescu despre căsnicia părinților ei

Să fii copil de artist nu este deloc ușor, mai ales când părintele tău este unul dintre cei mai iubiți cântăreți din România, iar Karmen Simionescu a aflat lucrul acesta pe propria piele. Mereu s-a chinuit să nu fie văzută doar ca fiind fiica lui Adi Minune, ci să își facă ea singură un nume, dar nu a scăpat de această etichetă. Nu doar ei i-a fost greu în această situație, ci și mamei sale care petrecea extrem de mult timp singură, deoarece soțul ei era plecat la tot felul de evenimente prin țară.

Vedeta îi este extrem de recunoscătoare femeii care a adus-o pe lume, deoarece ei îi datorează tot ceea ce este astăzi. Ea nu doar că a investit în ea toate resursele, ci și toată energia. Având în vedere că manelistul era foarte mult timp plecat de acasă, ea le-a fost și mamă și tată și a știut ce sfaturi să îi dea ori de câte ori avea nevoie de unul.

„Mama este omul căruia trebuie să-i mulțumesc pentru ceea ce sunt astăzi, în întregime. Nu doar că a investit tot ce a avut și toate resursele ei și toată energia... Tot ce am, am datorită ei, tata venind cu partea financiară și lipsind foarte mult de acasă, mama a trebuit să fie și mamă și tată, adică chiar și acolo unde aveam nevoie de sfaturile unui bărbat, câteodată, eram tot la mama. Mama a trebuit să se transpună și să îmi spună ce m-ar sfătui tata.”, a declarat Karmen, la „Detectorul de minciuni”.

La un moment dat, cântăreața a mai zis că a petrecut extrem de mult timp alături de mama ei, mai ales în copiărie, când era stâlpul familiei în adevăratul sens al cuvântului. Karmen și-a descris mama ca fiind o femeie care a avut mult de suferit la viața ei și pentru că tatăl ei ar fi greșit în vreun fel anume, ci pentru că își dorea extrem de tare o familie, lucru de care nu se bucura având în vedere absența cântărețului. Ajunsă la vârsta maturității, ea a realizat că odată cu venirea unui copil, toate se schimă și nu poți ajunge atât de ușor la decizia de a divorța, oricât de greu ar fi să mergi înainte, pe același drum.

Citeste si:
Oana Moșneagu și Vlad Gherman se pregătesc să devină părinși: Vrem...
Oana Moșneagu și Vlad Gherman...

„Eu am petrecut cel mai mult timp cu mama, copilăria mea fiind lipită de ea, lipită. Eu am simțit cel mai profund ceea ce s-a întâmplat cu ea, pentru că ea este baza mea și stâlpul. Când sunt bine cu ea, sunt bine cu toate. Dacă știu că am zis o vorbă în glumă și ea a luat-o în serios, nu mai merge nimic. De ea depinde tot ce se întâmplă în viața mea, nu știu de ce. Mama este o femeie care a suferit enorm la viața ei, nu pentru că a fost tata un nenorocit, ci pentru că ea și-a dorit o familie.

Tata real nu i-a greșit, nu a fost un om care să vorbească urât cu ea, să se comporte urât cu ea, dar viața de artist și lipsitul de acasă îți dăunează fără să vrei. A avut mult de suferit, dar este puternică și m-a învățat și pe mine să fiu la fel de puternică. Odată ce ai un copil, nu mai poți să zici atât de ușor hai gata că băgăm divorț”, a mai zis fiica lui Adi Minune.

Citeste si:
Roxana Dobre, marcată de pierderea tatălui său. Soția lui Florin...
Roxana Dobre, marcată de...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 Noiembrie 2022 - 01 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.