Culiță Sterp a fost pus sub control judiciar, ceea ce înseamnă că pentru o bună perioadă de timp nu mai are permisiunea de a părăsi țara, iar aceasta este o veste foarte proastă pentru cei care doreau să îl vadă la concertele sale din străinătate.

Culiță Sterp a fost pus sub control judiciar

Accidentul pe care Culiță Sterp l-a provocat, în urmă cu doar câteva zile, pe străzile din Cluj, a venit la pachet cu o serie de consecințe. Artistul s-a urcat băut la volan, a fugit de poliție, a traversat pe culoarea roșie a semaforului și a lovit un autoturism care circula regulamentar. Bărbatul care se afla la volan a fost rănit, ceea ce înseamnă că inițial, cântărețul a fost acuzat de vătămare din culpă, nerespectarea regulilor de circulație, dar și de fuga de la locul accidentului fără a avea încuviințarea oamenilor legi.

Acum, la câteva zile de la producerea accidentului, Culiță Sterp este pus sub control judiciar, ceea ce înseamnă în mod clar faptul că nu mai are dreptul de a părăsi țara pentru o perioadă de timp. Legat de acest subiect, artistul a dat și câteva declarații în mediul online, unde le-a transmis fanilor că aceasta este una dintre cele mai mari pedepse pe care le-ar fi putut primi, pentru că nu mai poate fi alături de oamenii care îi ascultă muzica și în afara țării.

De asemenea, artistul a fost conștient că indiferent de ceea ce ar declara, oamenii vor continua să îl judece, așa că nu a vorbit prea mult. A mai zis, cu toate acestea, că toate evenimentele pe care le avea organizate, în țări precum Irlanda, Germania, Anglia și Belgia, au fost anulate. Le-a promis oamenilor care îl iubesc, că se vor revedea imediat după ce va rezolva problemele pe care le are cu legea, iar până atunci își va onora contractele din țară.

„ Bună, dragii mei! Am un anunț foarte important de făcut. Nu o să vorbesc foarte mult, oricum sunt oameni care mă judecă indiferent de ce aș face și orice aș zice. Mi s-a impus măsura controlul judiciar, ceea ce înseamnă că nu voi putea părăsi țara pentru o perioadă de timp. Pentru mine asta este una dintre cele mai mari pedepse, pentru că nu pot să fiu alături de oamenii care mă ascultă din străinătate. Nu o să pot fi prezent la evenimentele care erau programate pe viitor: din Belgia, Germania, din Anglia și din Irlanda. Vă promit că după ce se rezolvă problemele o să revenim pe scenă și o să fim alături de voi. Până atunci, ne vedem la noi în țară, în România.”, a declarat Culiță Sterp, pe Instagram.

Citeste si:
(P) Cum îți încurajezi copilul să petreacă timp în aer liber?
(P) Cum îți încurajezi...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 Noiembrie 2022 - 12 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.