Anamaria Prodan face apel, după ce instanța a luat o decizie care o nemulțumește în totalite legată de pensia alimentară pe care fostul ei soț trebuie să i-o plătească băiatului pe care îl au împreună. Avocatul vedetei a dat și el o serie de declarații în acest sens.

Anamaria Prodan face apel în instanță

Când scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf părea că va ajunge la final, spiritele s-au încins și mai tare. În primul rând, instanța l-a declarat pe antrenor nevinovat în dosarul de furt, după ce fosta lui soție l-a acuzat că i-a furat un milion de euro din cont, două ceasuri de valoare și câteva bijuterii în valoare de aproximativ 400.000 de euro. Polițiștii au clasat dosarul, declarând că bunurile pe care le aveau erau comune și fiecare dintre ei avea dreptul de a decide ce se întâmplă cu acestea, iar impresara nu a putut face nimic în acest sens.

În al doilea rând, Laurențiu Reghecampf ar trebui să îi plătească fiului pe care îl are împreună cu Anamaria Prodan o sumă mult mai mare decât cea stabilită, după ce Judecătoria Buftea a dispus desfacerea căsătoriei din culpă comună. Judecătorii au decis, așadar, ca antrenorul să scoată din buzunar 1600 de euro pe lună pentru copilul său, în timp ce custodia acestuia rămâne una comună.

Impresara a vrut să asigure pe toată lumea că lucrurile nu vor rămâne așa, deoarece are de gând să facă apel în acest caz, deoarece nu este deloc de acord cu deciziile instanței. Avocatul Anamariei Prodan a oferit și el o serie de declarații în care a precizat că în momentul în care vor vedea hotărârea judecătoarească, își vor da seama care sunt șansele unui apel, dar și care este forma prin care vor decide să îl promoveze.

"Din punctul meu de vedere, așa cum am discutat și cu doamna Prodan, o să se facă apel, o să vedem exact care sunt motivele pe care le-a avut instanța în vedere, în momentul în care a pronunțat hotărârea. În momentul în care vom vedea hotărârea, vom vedea care sunt șansele unui apel și în ce formă îl vom promova.", a spus Barna Bolonyi, avocatul Anamariei.

Citeste si:
De ce a păstrat Anamaria Prodan numele fostului soț! Impresara,...
De ce a păstrat Anamaria...

Avocatul a mai precizat că a fost cerut pentru pensia alimentară un anumit procent din cât câștigă fostul soț al impresarei și tot aceasta va fi solicitarea lor și pe viitor.

"Cerusem un anumit procent din cât câștigă domnul Reghecampf. Asta o să solicităm în continuare. Vrem să vedem care este motivarea, dacă există motive temeinice, în baza căruia lui i s-a acordat această sumă și ar fi putut dovedi că nu poate să susțină o altă sumă, că are alte cheltuieli sau anumite discuții pe care, probabil, instanța le-a avut în vedere în momentul în care a pronunțat hotărârea. Până nu vedem hotărârea, vorbim în gol. Important este să vedem hotărârea și modul prin care instanța a motivat.", a

Citeste si:
De ce a refuzat Anamaria Prodan să facă o probă în America Express:...
De ce a refuzat Anamaria...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Noiembrie 2022 - 04 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.