Theo Rose, primele declarații despre sarcină

În cursul zilei de ieri, vestea că Theo Rose a rămas însărcinată pentru prima dată cu Damian Anghel, după doar patru luni de relație, a uimit pe toată lumea. Mulți au crezut că este doar o informație falsă, mai ales că artista nu oferise nicio declarație în care să nege sau să confirme sarcina. Cu toate acestea, au venit declarații din partea celor dragi ei, printre care s-au aflat și părinții cântăreței, care au spus că este adevărată vestea că actrița din serialul Clanul va aduce pe lume un copil, moment în care oamenii care o apreciază au rămas muți de uimire.

Primii care au aflat faptul că Theo Rose va deveni mamă au fost chiar părinții ei. Vedeta le-a făcut o vizită, în urmă cu doar două săptămâni, moment în care le-a transmis că vor deveni bunici anul viitor. S-au bucurat extrem de tare amândoi, mai ales că au ajuns la vârsta în care își doreau măcar un nepot sau o nepoată, iar visul lor este pe cale să se îndeplinească. Primul care a vorbit despre sarcina ei a fost Ioan Diaconu, tatăl ei, urmat de mama ei care este la fel de fericită pentru minunea din viața lor.


„Pe noi ne-a anunțat Theo încă de la începutul lunii noiembrie despre marele eveniment. Am sărit în sus de bucurie, fiindcă am și eu o vârstă și deja așteptam de ceva vreme nepoți. Care se cam lăsau așteptați. Theo, cea mai mică fată a noastră, e cea care ne-a făcut marea bucurie! Voi fi cel mai fericit bunic din lume. Noi, aici, la țară, suntem mai conservatori. Așa că nu ne-am fi dorit să aflăm de prin ziare marea veste. Theo, draga de ea, a știut asta, și a preferat să ne anunțe printre primii

Nici nu vă puteți închipui ce bucurie ne-a făcut! Pe Theo am crescut-o eu, o bună bucată de vreme. Mai exact, de pe când avea vreo două luni, timp de un an. În prima perioadă a vieții ei mi-am luat concediu de paternitate, special ca să am grijă de ea. Așa că pot spune că avem o relație fiică-tată mai aparte. Iar acum că voi fi și bunic, lucrurile nu pot fi decât îmbucurătoare, așa cum de altfel trebuie să fie lucrurile în viață.”, a declarat tatăl lui Theo Rose, pentru playtech.ro.


În urmă cu scurt timp, cântăreața a decis să confirme și ea sarcina în fața oamenilor care o urmăresc pe Instagram, pe care i-a urgat să îi strige copilul „nepoată” sau „nepoate”, în funcție de sexul pe care îl va avea, dar pe care este mult devreme să îl afle. Vorbind despre acest subiect, Theo Rose era vizibil emoționată, dar și foarte fericită pentru perioada prin care trece.


„Vă pup de la filmări. E adevărat, o să aveți un nepoțel sau o nepoțică. Când iese vreau să-l strigați nepoate sau nepoată depinde. Să fim sănătoși cu toții”, a povestit Theo Rose, pe contul ei de Instagram.