Carmen Sălciua, despre renunțarea la muzică

Zilele trecute, Carmen de la Sălciua s-a căsătorit cu partenerul ei de viață, Marian Corcheș. Nimeni nu a știut de marele eveniment, pentru că artista nu a dorit ca nimeni să îi strice una dintre cele mai frumoase zile din viața sa. Mai apoi, a explicat pe contul ei oficial de Instagram de ce și-a dorit ca și nunta să fie una discretă, fără prea mulți invitatați, ci doar cu persoanele cele mai importante din viețile lor. La câteva ore după cununia religioasă, cei doi soți au plecat în luna de miere, într-o destinație exotică dragă sufletului lor.

De curând, aceștia s-au întors din luna de miere, iar cântăreața și-a reluat așa cum se cuvine activitatea în mediul online, iar fanii au profitat de lucrul acesta și i-au adresat tot felul de întrebări. Cineva a vrut să afle chiar de la ea dacă, într-adevăr, vrea să se lase de muzică, iar frumoasa artistă nu a ezitat să îi ofere un răspuns, pentru că probabil nu este pentru prima dată când se lovește de asemenea curiozități venite din partea oamenilor care o urmăresc.

Ei bine, partenera de viață a lui Marian Corcheș a început prin a spune faptul că ea nu a dat niciodată declarații în care a spus că se lasă de muzică, singurul lucru pe care l-a afirmat fiind acela că nu se vede cântând la bătrânețe, ceea ce înseamnă că undeva pe la 60-70 de ani. La momentul actual, artista are doar 34 de ani și una dintre dorințele sale este aceea de a face muzică în continuare. Vedeta cântă la evenimente, are o echipă mare în spate, iar faptul că nu este mereu activă se întâmplă pentru că vedeta are o viață și mai face și alte lucruri în afara muzicii.


''Eu nu am spus niciodată că mă las de muzică. Eu am spus doar că la bătrânețe nu mă văd cântând. Bătrânețea pentru mine este undeva la 60-70 de ani. Eu acum am 34 de ani, îmi doresc să fac muzică în continuare.

Asta este cariera mea și asta este ceea ce-mi doresc eu. Am o echipă în spate cu care cânt la evenimente. Dacă nu sunt foarte activă uneori este pentru că mai am și eu o viață, asta nu înseamnă că mă las de muzică.'', a declarat Carmen de la Sălciua, pe contul ei oficial de Instagram.