A murit Nosfe de la Satra B.E.N.Z

Noaptea trecută, Nosfe de laSatra B.E.N.Z și-a piedut viața, după ce a participat la un concert alături de colegii lui de trupă. La eveniment au fost prezenți mii de oameni, dar și prieteni de-ai acestuia.

Decesul a fost confirmat de către colegii lui de trupă, iar fanii care l-au ascultat live în repetate rânduri și care au mers la concertele lor au sperat că este doar o glumă și că vor fi anunțați că nimic din ce au afirmat nu este adevărat. Nu se știe, până la momentul actual, cauza decesului, dar cel mai probabil va fi anunțată în viitorul apropiat.

„Cu regret și durere vă anunțăm ceva ce nu ne-am fi dorit să vă anunțăm niciodată.
Fratele nostru @nosfezilla a plecat dintre noi azi noapte. Ne aflam intr-o situație delicată și procesăm cu greu pierderea. Orice gând bun și orice susținere morală ajută enorm. Momentan e tot ce putem comunica. Te iubim frate! Somn senin și trecere lină!”, este anunțul făcut pe contul de Instagram al trupei.

Membrul îndrăgitei trupe de trap, Luk Beats, a transmis și el un mesaj dureros pe contul său oficial de Instagram, pentru a-și lua rămas bun de la colegul și prietenul lui, stârnind zeci de reacții în mediul online. Multora nu le vine să creadă că a plecat atât de repede dintre noi, la doar 37 de ani.

„iubirea mea 🥺 de ce?
Ai fost prima persoana care a avut incredere in mine si ai plecat fix la mijlocul drumului :( ce cosmar, vreau sa ma trezesc din el si sa fii langa mine sa te pup. Te iubesc mult de tot 💔”, a transmis Luk Beats, în mediul online.