Raluca Bădulescu a povestit, în cadrul celui mai recent interviu pe care l-a acordat, care sunt lucrurile pe care nu le face niciodată când vine ziua sa naștere. Nici măcar pe vremea când era adolescentă nu le făcea, pentru că este de părere că nu o caracterizează în mod special. Iată despre ce este vorba!

Raluca Bădulescu, despre ce nu face de ziua sa niciodată

Raluca Bădulescu este una dintre cele mai îndrăgite persoane publice de la noi din țară. Mereu cu zâmbetul pe față și pusă pe glume, jurata de la Bravo, ai stil! nici măcar nu simte că a ajuns la vârsta de 48 de ani. Spre deosebire de alte femei de vârsta sa, a reușit să facă tot ceea ce și-a propus și și-a trăit viața la cote maxime. Nici măcar divorțul prin care a trecut recent nu a reușit să o doboare, ea mergând înainte cu capul sus și fiind de părere că toate lucrurile se întâmplă cu un motiv și că așa a fost mult mai bine atât pentru ea, cât și pentru fostul ei partener de viață.

Blondina a știut mereu ce își dorește de viață, s-a bucurat de fiecare moment și nu s-a considerat niciodată prea bătrână pentru a merge într-un loc anume sau pentru a face un anumit lucru pe care, de regulă, doar cei mai tineri îl fac. A fost și este încă un exemplu pentru multe dintre femeile care o urmăresc în mediul online, mai ales că acum este într-o formă de zile mari, după ce ani la rând a dus o luptă grea împotriva kilogramelor în plus. De asemenea, i-a câștigat pe urmăritorii ei și prin intermediul sincerității de care a dat dovadă de fiecare dată, indiferent despre ce subiect ar fi fost vorba.

Recent, cea numită de internauți „Regina Regească” a oferit un interviu în care a povestit ce anume nu a făcut și nici nu va face de ziua ei de naștere. Ei bine, vedeta nu se gândește că a mai trecut un an din viața sa, fiindcă nu i se pare că a îmbătrânit și nici nu simte trecerea timpului, așa cum se întâmplă în cazul altora. Așadar, se bucură de fiecare zi din viața sa și este nerăbdătoare să vadă ce îi mai rezervă viitorul.


"Nu mă gândesc niciodată la faptul că a mai trecut încă un an. Sinceră să fiu nu mi se pare că îmbătrânesc, oricât de nepotrivit ar suna. Eu nu simt trecerea timpului. Sunt fericită, împlinită, cu mult mai multe speranțe și bucurii pentru viitor. În concluzie, de abia aștept fiecare zi pe care mi-o dă viața", a declarat Raluca Bădulescu, pentru wowbiz.ro.

Citeste si:
Cum reușește Ilinca Vandici să aibă un ten fără riduri....
Cum reușește Ilinca Vandici...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Octombrie 2022 - 11 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.