Juno a avut o reacție cu totul și cu totul neașteptată, în clipa în care și-a văzut fosta parteneră de viață în compania unui alt bărbat. Totul s-a întâmplat la scurt timp după ce aceștia au decis să pună capăt relației lor, iar artistul a vorbit despre situația cu pricina în cadrul emisiunii pe care Alexandra Ungureanu o moderează la YouTube.

Juno, reacție după ce a văzut-o pe Jo cu un alt bărbat

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Jo și Juno au fost împreună timp de câțiva ani buni. Aceștia s-au certat și s-au împăcat de mai multe ori, până într-un anumit punct în care au decis că ar fi mult mai sănătos pentru fiecare dintre ei să o ia pe drumuri separate. Aceștia au suferit unul după celălalt, pentru că au existat sentimente la mijloc, dar cel mai important este că până la urmă au reușit să își revină și să își vadă de viețile lor. Invitat în cadrul emisiunii online pe care o moderează Alexandra Ungureanu, el a vorbit despre relația pe care a avut-o cu artista, dar și despre modul în care a reacționat când a văzut-o în compania unui alt bărbat.

Juno a recunoscut că a preferat să plece, când a văzut-o cu altcineva, dar acum sunt colegi la studio, iar asta este cel mai important. Nu își poartă pică unul altuia, mai ales că au avut parte de momente extrem de frumoase împreună pe care nimeni nu le poate lua și de care își amintesc cu drag de fiecare dată. Artistul a mai menționat, în cadrul aceleiași discuții și că l-au încercat anumite sentimente când vedeta a plecat în vacanță cu bărbatul respectiv, la scurt timp după el.

Nu s-a supărat, ba chiar a glumit cu ea pe seama asta. De asemenea, Juno a ținut să precizeze faptul că nu există nicio femeie în viața lui și că nu a fost cu nimeni toată vara, cel mai probabil pentru că nu a simțit nevoia să își refacă viața într-un timp atât de scurt și i-a fost mult mai bine așa.

Citeste si:
Preotul Mirea Vîrtejanu, sfaturi pentru Monica Odagiu, după ce a...
Preotul Mirea Vîrtejanu,...

"Suntem bine acum, suntem colegi. Mi se pare că aici trebuie să ajungem. S-a întâmplat ca vara asta să o văd cu un tip. Prima oară când am văzut-o cu cineva, recunosc că am plecat. După aia am văzut că a plecat cu el în vacanță, după mine...glumesc. Am discutat cu ea glumele astea. Fiecare ne-am văzut de treaba noastră, cred că era cel mai sănătos punct, la fel cum era la fel de sănătos să rămânem în nebuniile noastre, cum am auzit că a povestit la toată industria.

Am știut noi de ce, a făcut sens de ce. În sufletele noastre, știm noi mai bine ce am ales.(...) Eu nu sunt cu nimeni, nu am fost cu nimeni toată vara. Vara asta mi-am promis că nu mă îndrăgostesc.", a declarat Juno, în cadrul emisiunii online.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Octombrie 2022 - 11 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.