Amalia Bellantoni s-a ales cu dosar penal, iar la scurt timp după aceea a răbufnit pe marginea acestui subiect, în cadrul unei emisiuni în direct. Vedeta consideră că are dreptul la libera exprimare și că nu ar fi trebuit să fie sancționată în vreun fel din acest motiv.

Cum s-a ales Amalia Bellantoni cu dosar penal

Amalia Bellantoni are tot felul de probleme cu legea, în ultima vreme. După ce a primit acuzații din partea unui vecin pentru faptul că l-ar fi agresat în timpul unei altercații, aceasta și-a făcut apariția la un protest din Piața Victoriei, dar nu oricum, ci având o furcă în mână. De asemenea, a postat și câteva imagini în mediul online de la protestul respectiv și nu a reușit decât să se aleagă cu amendă destul de mare, dar și cu un dosar. Ea este de părere că nu merita să fie pedepsită în felul acesta, pentru că ar trebui să i se acorde dreptul la libera exprimare.

Vedeta a încercat, după toate acestea, să își exprime punctul de vedere în cadrul emisiunii pe care o prezintă Victor Ciutacu, unde a spus că pe lângă faptul că a fost sancționată pe nedrept, ea a fost nevoită să își întrerupă toate activitățile. De asemenea, a explicat și care a fost intenția sa cu furca pe care a adus-o la protest, despre care a zis că era un simbol, dar mai ales că era din plastic și nu ar fi putut răni pe nimeni cu ea.

"Dosarele curg, alea cu șină, pentru că în România curg dosarele făcute, pentru că nu mai avem niciun drept. Nu mai avem dreptul la libera exprimare. Eu a trebuit să închid aproape toate activitățile, însă ce am făcut în timpul pandemiei a fost să ne reorganizăm și acum avem o fermă adevărată. Furca aceasta este un gablonz, lumea nu înțelege că este de plastic, este un simbol.

Cei de la MAI, care poartă această haină milițienească, vin și te iau de braț și te aruncă.(...) Nu este o armă, este un element al muncii mele. Dacă dânșii doresc să instrumenteze un astfel de dosar, treaba lor. Când a venit domnul cu cămașă albă, eram afară din Piața Victoriei, iar el a spus că pe teritoriul lui nu se trece, deși îi spusesem că am fost la Obor și mi-am luat furca. Nu știu ce deranjați sunt ei de acest simbol al țăranului, care țăranii susțin economia, pentru că altfel ei ne-ar da să mâncam gândaci.", a declarat Amalia Bellantoni, conform celor de la romaniatv.net.

Citeste si:
Ada Galeș a trăit experiența vieții sale în America Express. Ce...
Ada Galeș a trăit experiența...

După ce a vorbit despre ceea ce s-a întâmplat în timpul protestului la care a participat, vedeta a vorbit și despre scandalul în care a fost implicat cu vecinul care a acuzat-o pentru faptul că ar fi agresat-o. Amalia Bellantoni a zis că nu s-a bătut cu nimeni, ci doar l-a rugat anumite lucruri pe omul respectiv, motiv pentru care crede că trebuie făcută o anchetă și nu se va da bătută atât de ușor, ci va face o sesizare la Parchet.

"Nu m-am bătut cu nimeni, am rugat să închidă poarta, ca să nu-mi fugă câinele. Este vorba de tatăl băiatului care a fost internat cu forța și pe care l-am eliberat. El stă la mine acum. Apoi s-a făcut o intervenție la semafor să îmi spună să nu mai fac scandal, că aici nu sunt la televizor.

Trebuie demarată o anchetă internă, o să fac și o sesizare la Parchet, pentru că nu există nicăieri în lumea liberă să fiu trimisă la domiciliu. I-am spus că sunt cu copilul în mașină și trebuie să-l duc la școală. Nu l-a interesat. Miliția, s-a terminat cu România, suntem deja un stat polițienesc, unde dacă ieși pe stradă ești poftit la domiciliu.", a mai zis ea.

Citeste si:
Administratorul firmei care făcea lucrările lângă căminul din...
Administratorul firmei care...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Octombrie 2022 - 12 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.