Carmen de la Sălciua și-a dat cu părerea despre preotul Visarion Alexa, pe care mai multe femei l-au acuzat de agresiune sexuală. Vedeta a făcut o sesiune de întrebări și răspunsuri pe contul ei oficial de Instagram, ocazie de care fanii au profitat și au întrebat-o și ce crede despre acuzațiile grave care i se aduc duvohnicului.

Carmen de la Sălciua a vorbit despre preotul Visarion Alexa

Carmen de la Sălciua este o femeie credincioasă și toți fanii ei știu asta despre ea. Cântăreața a fost mereu apropiată de Biserica Ortodoxă Română, motiv pentru care este apreciată de foarte multe persoane. Fanii acesteia au rămas surprinși și de faptul că a decis să își sărbătorească ziua de naștere pe Muntele Athos, unde a plecat în pelerinaj cu partenerul de viață, Marian Corcheș.

Vedeta și-a dorit din suflet ca tot ceea ce s-a petrecut în pelerinajul respectiv să rămână o taină, dar cu toate acestea nu s-a putut abține să nu posteze câteva imagini pe social media. Cântăreața și-a dorit să își serbeze ziua pe tărâmul Credinței Ortodoxe și anume Athos, unde în mod evident nu a intrat, deoarece nicio femeie nu are voie acolo, stăpâna muntelui fiind Maica Domnului. Ea alături de celelalte femei care se aflau acolo au vizitat doar mănăstările la care aveau accces, iar cea mai mare bucurie a fost când a coborât Gheronda din munte cu Brâul Maicii Domnului, la care s-a inchinat fiecare dintre ele.

„Aș fi vrut să rămână o taină ce am trăit în acest pelerinaj, dar cu toate acestea nu m-am putut abține să nu postez câte ceva. (...) Am vrut să îmi sărbătoresc ziua pe tărâmul Credinței Ortodoxe: Athos! M-ați întrebat dacă am intrat pe munte. Femeilor nu le este permis să intre. Singura stăpână a muntelui este Maica Domnului. Grupul de femei ... am vizitat mănăstirile la care am avut acces și cea mai mare bucurie am avut-o pe mare, când a coborât Gheronda din munte cu Brâul Maicii Domnului, la care ne-am închinat!”, le-a povestit cântăreața fanilor ei.

Știind că este o femeie credincioasă, unii dintre cei care o urmăresc pe rețelele sociale au profitat de faptul că a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri și au vrut să afle chiar de la ea anumite informații foarte valoroase. Carmen de la Sălciua a fost întrebată care este părerea sa despre acuzațiile care i s-au adus părintelui Visarion Alexa, iar a afirmat faptul că se pune o mare presiune pe creștini și că este mult prea mică, pentru a-și da cu părerea în acest caz, mai ales că la dat cu piatra multă lume este bună.

Citeste si:
Ce părere are Ilinca Vandici despre Alex Abagiu. Declarații despre...
Ce părere are Ilinca Vandici...

''Mi se pare că se pune o mare presiune pe creștini, Biserica noastră Ortodoxă e pusă la colț, jignită, denigrată de unii care își doresc Căderea Ei! În acest caz... sunt prea mică să mă pronunț! De dat cu piatra suntem mulți...dar fără păcat câți suntem?'', a scris Carmen de la Sălciua, la Story.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 Octombrie 2022 - 12 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.