Ana Morodan nici nu vrea să audă de căsătorie câte zile va avea, ba chiar a recunoscut că nu fuge de această idee, ci doar este o mare susținătoare a concubinajului. Deși a îmbrăcat în repetate rânduri rochia de mireasă, nu s-a visat niciodată mergând în fața altarului așa cum fac multe femei de vârsta ei sau chiar mai tinere.

Ana Morodan nu vrea să audă de nuntă

Ana Morodan este, fără niciun fel de îndoială, genul acela de femeie care ar putea avea pe oricine la picioare, dar care este foarte selectivă în ceea ce privește persoanele pe care le are în jurul ei. Blondina este sinceră, ori de câte ori oferă vreun interviu și nu se teme de niciun fel de întrebare pe care ar putea primi-o, astfel că recent a acceptat invitația lui Denise Rifai de a merge în cadrul emisiunii sale de la Kanal D, care este recunoscută pentru situațiile inconfortabile în care își pune invitații.

Vedeta nu s-a temut nici de această dată și a vorbit cu lejeritate despre cele mai importante aspecte din viața sa, inclusiv despre cele legate de căsătorie. Aceasta a declarat în cadrul emisiunii faptul că nu fuge de căsătorie, ci doar nu își dorește să facă acest pas, pentru că ea susține concubinajul, în ideea în care dacă două persoane care nu se mai înțeleg sau între care nu mai există sentimente să se poată despărți, fără să ajungă la tribunal sau să se certe.

În cazul ei, acest lucru a funcționat de fiecare dată și chiar dacă a îmbrăcat rochia de mireasă de mai multe ori și chiar are multe poze îmbrăcată așa, nu s-a visat niciodată pășind în fața altarului. Nu este pentru prima dată când susține asta, dar este pentru prima dată când oferă asemenea detalii, care pe unii dintre fanii săi i-au lăsat cu gura căscată în adevăratul sens al cuvântului.

„Nu fug! Pur și simplu nu am chef! N-am chef! Cred că lucrurile sunt mult mai simple fără acea foaie în viață. Cine știe unde te duce viața? Să trebuiască după aceea să te duci prin tribunale? Nu, nu, nu! Eu susțin concubinajul! Este perfect, mie mi-a ieșit de fiecare dată.

Cred că din cauză că m-am îmbrăcat de atâtea ori în rochie de mireasă și am atâtea poze în rochie de seară, n-am nici măcar visul acela vai de mine să mă vadă lumea îmbrăcată în alb și să mă aplaude.” a declarat Ana Morodan, în 40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Citeste si:
Cum să alegi rochia de banchet perfectă pentru tine
Cum să alegi rochia de...

Denise Rifai a mai întrebat-o, printre altele, dacă are probleme cu alcoolul, iar Ana Morodan a afirmat că, din când în când, mai consumă câte un gin tonic sau o șampanie, iar că restul lucrurilor care s-au zis despre ea sunt doar niște miniciuni și nimic mai mult.

„Nu sunt un om tocmai comod. Da, mai pun gura pe un gin tonic sau o șampanie, dar e o minciună ce s-a spus. Cineva poate să creadă multe despre mine, însă ăsta e adevărul.”, a mai zis vedeta.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 Septembrie 2022 - 02 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.