Victor Slav a lipsit de la aniversarea fiicei sale, Sofia, iar Bianca Drăgușanu a oferit o serie de declarații în acest sens. Vedeta i-a organizat o petrecere de zile mari fiicei sale, unde au fost invitate zeci de persoane, dar de de la care a lipsit chiar tatăl micuței.

Victor Slav a lipsit de la aniversarea Sofiei

Recent, fiica lui Victor Slav și a Biancăi Drăgușanu și-a serbat ziua de naștere. Sofia Natalia a împlinit frumoasa vârsta de 6 ani, iar mama sa i-a pregătit o petrecere de zile mari la care au fost invitate undeva în jur de 60 de persoane. Anul trecut, de exemplu, a mers cu ea la Disneyland, pentru că orice dorință pe care o are este poruncă pentru ea. Sofia, deși are o vârstă fragedă, știe bine ce vrea de la femeia care i-a dat viață, mai ales că este conștientă că mama ei are grijă să îi dea totul.

Anul acesta, Bianca Drăgușanu și-a sărbătorit fiica de data aceasta în țară, la vila unui prieten de-ai divei din Snagov. Familia, prietenii divei apropiați și în special cei care au copii au mers să se distreze la aniversarea Sofiei, dar una dintre cele mai importante persoane din viața copilului nu a fost prezentă și anume Victor Slav, tatăl ei.

Bianca Drăgușanu a explicat de ce anume tatăl Sofiei nu a fost prezent de ziua micuței, fiind de părere că nu este ceva anormal ca prezentatorul să nu îi fie alături în momentele cu adevărat importante pentru ea, doar că de data aceasta, i-a făcut și el o petrecere separat și, cel mai probabil, în timp ce Bianca Drăgușanu se bucura de petrecerea fiicei sale, Victor Slav o organiza pe a lui. Nu au existat discuții între ei și nici certuri, doar că și-au dorit lucruri diferite pentru copilul lor.

„Am avut vreo 60 de persoane. Au fost toți, familia, prietenii mei apropiați, în special cei care au copii. Deci dacă până acum îi plăceau animăluțele foarte, foarte mici, cât o unghie de mici, acum cu vreo 2-3 zile înainte s-a activat pe Barbie, a umplut casa. I-am ținut ziua la vila unui prieten din Snagov. Ea tot ce și-a dorit are, nu există dorință pe care să nu i-o îndeplinesc eu, tatăl ei, bunica ei.

Citeste si:
Levi’s aniversează 150 de ani de la crearea modelului 501
Levi’s aniversează 150 de ani...

Și el i-a organizat o petrecere azi și probabil ieri s-a ocupat cu organizarea petrecerii. A fost invitat, doar că știu că mama lui are niște probleme de sănătate… nu vreau să justific faptul că n-a fost ieri. Noi discutăm, suntem în regulă, e ok, nu e ca și cum s-a întâmplat ceva anormal”, a declarat Bianca Drăgușanu, pentru spynews.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 27 Septembrie 2022 - 01 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.