Andreea Bălan a oferit, de curând, un interviu sincer în care a vorbit despre participarea sa în cadrul emisiunii de la Antena 1, America Express, alături de Andreea Antonescu. Acestea au făcut o echipă bună împreună, dar la început se pare că s-a pus problema să meargă cu Petrișor, doar că nu s-a mai întâmplat lucrul acesta.

Andreea Bălan, despre participarea la America Express

Experiența de care tocmai s-a bucurat Andreea Bălan a fost, mai mult ca sigur, una pe care nici ea, nici Andreea Antonescu nu o vor uita niciodată. Vedeta a fost invitata lui Dan Capatos, recent, iar în cadrul emisiunii acestuia a vorbit despre cele mai importante aspecte legate de participarea sa în concurs și a făcut câteva dezvăluiri cu totul și cu totul neașteptate, inclusiv despre sarcina colegei sale care nu le-a afectat în niciun fel parcursul competiției.

La început, s-a pus problema care frumoasa artistă să se bucure de una dintre cele mai intense experiențe din viața sa alături de bunul ei prieten, Petrișor, doar că producătorii au crezut că dacă va merge alături de fosta sa colegă de trup, acestea vor ajunge să se certe pe traseu și ar fi fost mult mai interesant pentru cei de acasă, care mai au de așteptat până în toamnă, când vor putea urmări emisiune de la Antena 1 la TV. Fosta soție a lui George Burcea a recunoscut că i-ar fi plăcut să facă echipă și cu Petrișor. fiind sigură că s-ar fi descurcat foarte bine și cu el.

„S-a pus problema să merg cu Petrișor. Producătorii au crezut că merg cu Andreea și ne certăm pe acolo și e mai interesant. Dar mi-ar fi plăcut și cu Petrișor, am fi făcut o echipă extraordinară.”, a declarat Andreea Bălan, la Xtra Night Show.

De asemenea, nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Andreea Antonescu este gravidă pentru a doua oară și nici faptul că era în aceeași stare și când au avut loc filmările pentru America Express, doar că nu avea nici cea mai mică idee despre asta, după cum a recunoscut chiar blondina în cazul emisiunii Xtra Night Show. Jurata de la ”Te cunosc de undeva!” crede că prietena sa și colega sa de breaslă nu ar fi acceptat să participe la acest concurs, dacă ar fi știut că trebuie să aducă pe lume un copil.

„Nu (n.r. nu știa că e însărcinată), dar cred că nici ea nu știa. Cred că a aflat când s-a întors. Cred că nu știa, că dacă știa, cred că nu venea. (...) Un copil este o binecuvântare, așa că dacă a trecut prin acele experinețe în America Express ...”, a mai zis cântăreața.

Citeste si:
George Burcea a dat lovitura în cinematografie! Ce rol va...
George Burcea a dat lovitura...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 27 Septembrie 2022 - 10 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.