Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc și-au botezat fiul, la scurt timp după scandalul care a izbucnit între ei și fosta soție a antrenorului. Anamaria Prodan și fostul ei partener de viață s-au luat la bătaie în plină stradă, dar asta nu a împiedicat-o să îi transmită un mesaj micuțului Liam.

Laurențiu Reghecampf, la botezul fiului ei

Zilele acestea, Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan s-au revăzut la casa lor dim Snagov, iar întâlnirea lor a fost una cu scântei. Aceștia s-au luat la bătaie, urmând ca mai apoi fiecare să îi aducă acuzații celuilalt și să ceară ordin de restricție. Mai mult de atât, câteva imagini în care fosta parteneră de viață a lui Reghe îi aduce jigniri grave Corinei Caciuc au devenit virale pe TikTok, oamenii fiind șocați de toate cuvintele urâte pe care le-a putut spune într-un timp atât de scurt.

La câteva ore de la izbucnirea scandalului, cei doi îndrăgostiți și-au botezat copilul, iar ambii au avut grijă ca în ziua cea mare să poarte ținute care mai de care mai interesante și au fost atenți, de asemenea, la fiecare detaliu, după ce au schimbat biserica unde ar fi trebuit să fie creștinat pe ultima sută de metri. Fiul lor este cea mai mare bucurie pe care o au, ar face orice pentru el și se bucură că Dumnezeu i-a binecuvântat cu un asemenea copil. În ceea ce privește ținutele din ziua botezului, aceștia au ales să se asorteze, iar fericirea li se citea pe chipuri în ciuda problemelor din ultimele zile.

În ciuda celor întâmplate între ei, Anamaria Prodan nu s-a putut abține să nu îi transmită un mesaj micuțului Liam, în ziua botezului lui, din partea întregii familii. Impresara i-a urat copilului lui Laurențiu Reghecampf și al Corinei Caciuc o viață de vis și a menționat că, în ciuda speculațiilor apărute peste tot, ea și cei dragi ei țin să anunțe că nimeni din familie nu va mai comenta niciun aspect legat de viețile lor. A mai zis că de acum înainte se vor ocupa avocații lor de toate problemele în cel mai scurt timp cu putință.


„Noi familia Prodan îi urăm celui mic, Liam, viață de vis ! Pentru a pune stop speculațiilor apărute în presă, vă anunțăm că de astăzi nimeni din familia Prodan Reghecampf nu va mai comenta absolut nici un aspect al vieții noastre! Din respect și dragoste pentru copiii familiei, noi ne rezervăm dreptul de a închide absolut orice comentariu, iar avocații vor încerca să soluționeze totul în cel mai scurt timp”, a transmis Anamaria Prodan, pe social media.

Citeste si:
Reghecampf îi dă replică Anamariei Prodan: „Trăiește în continuare...
Reghecampf îi dă replică...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 26 Septembrie 2022 - 03 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.