Sensy se pregătește intens pentru una dintre cele mai frumoase și importante zile din viața ei și a partenerului său de viață și anume ziua în care își vor uni destinele. Vedeta are mari emoții pentru ceea ce va urma, dar crede că va ieși fix așa cum și-a propus, mai ales că a depus eforturi considerabile în acest sens.

Sensy, pregătiri intense pentru nuntă

Sensy se va căsători peste doar câteva zile și chiar dacă este pregătită din toate punctele de vedere, există totuși ceva care nu merge tocmai bine. Speră, în ciuda obstacolelor care au apărut în cale, să nu aibă probleme în ziua cea mare. Regretă că invitații ei nu vor avea parte de mai multe surprize, dar a ținut să precizeze că este doar un simplu om și că nu are cum să le pună la punct de una singură, așa cum spera înainte de a se apuca de treabă.

„Am renunțat, mi-am dat seama că nu pot să le fac, pentru că sunt prea multe și sunt prea mică și sunt un singur om. Sper că o să iasă bine. Mi-ar fi plăcut pentru invitații mei să am mai multe surprize. Am câteva”, a declarat Sensy, pentru Antena Stars.

Totodată, vedeta și-a pus totul la punct, cel puțin la nivel teoretic, mai puțin rochia de mireasă, care este chiar cea mai importantă pentru ea. A rezolvat și în ceea ce privește înscrierea actelor pentru cununia civilă, cu analizele și alte proceduri necesare și a dat detalii despre rochia pe care o va purta în ziua cea mare, pentru care a fost la o singură probă. Despre pantofi a adăugat că ar trebui să îi mai poarte prin casă, să se obișnuiască, pe motiv că sunt incomozi.

„Am rezolvat cu cununia, ne-am înscris acolo cu certificate, cu analize. Durează foarte mult. Rochia nu e gata. Am fost la o singură probă și aș mai avea două și nu cred că am timp. Pantofii, ar cam trebui probați prin casă, că sunt puțin incomozi. Îmi iau adidași și asta este. Îmi pare rău dacă nu o să ies de la jumate în colo bine”, a adăugat vedeta.

Mai mult de atât, Sensy este de părere că ar trebui să mai facă o petrece în plus, unde să respecte toate tradițiile și obiceiurile. Are o familie mare și mulți prieteni, ceea ce înseamnă că se va bucura de o grămadă de invitați care vor petrece alături de ea și de partenerul ei de viață, pânâ în zorii zile. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” estimează că vor fi în jur de 400 de oameni, dar tocmai anul viitor, pentru că nu vrea să se aglomoreze prea mult anul acesta, ci din contră, să se bucure de fiecare moment în parte alături de viitorul ei soț și de toți cei dragi lor.

Citeste si:
Agri Trade Summit 2024, cel mai complex eveniment din România...
Agri Trade Summit 2024, cel...

„Nunta aia clasică va fi la anul, unde vor fi 400 de invitați, cu toată familia. Acum va fi ceva mai modern, mai restrâns”, a mai zis blondina.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Septembrie 2022 - 01 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.