Numele ales de Vlăduța Lupău și de partenerul ei de viață, Adi Rus, pentru copilul care a venit pe lume în urmă cu doar câteva zile este unul cu totul și cu totul neobișnuit pentru cei care o urmăresc. Tocmai din acest motiv, mulți și-au dorit să afle chiar de la ea care este semnificația acestuia, iar artista a decis să nu îi țină pe jar pentru prea mult timp și a decis să le vorbească despre asta, chiar pe contul ei oficial de Instagram.

De ce a ales Vlăduța Lupău acest nume pentru copilul ei

Pe data de 6 august, Vlăduța Lupău l-a adus pe lume pe fiul ei, pe care atât ea, cât și Adi Rus și l-au dorit din tot sufletul. Aceștia s-au pregătit intens pentru ziua în care au devenit părinți, deoarece și-au dorit ca micuțului să nu îi lipsească nimic în primele zile de viață, iar cântăreața s-a declarat pregătită să își rolul de mamă în serios, în ciuda faptului că era conștientă de faptul că nu va fi atât de ușor precum pare.

În momentul de față, artista este în perioada de acomodare cu cel mic, dar este ferm convinsă că depăși și acest moment și că va fi o mamă model pentru cel mic. Imediat după ce fiul ei a venit pe lume, aceasta a dezvăluit și numele pe care l-au ales pentru el și anume Iair, un nume special și neobișnuit despre care fanii ei de pe Instagram și-au pus tot felul de întrebări. Unii și-au dorit să știe ce înseamnă și cum s-au gândit la el, iar în urmă cu puțin timp ea a vorbit la Story despre acest aspect.

Ei bine, a spus că este un nume pe care ea și tatăl copilului ei l-au ales din Biblie și care are o semnificație aparte. Acesta simbolizează lumina, strălucirea, în special strălucirea lui Dumnezeu și se sărbătorește pe data de 1 noiembrie, de ziua tuturor sfinților. Mai mult de atât, se pare că au decis să îl numească așa încă dinante de a afla dacă vor fi părinți de fată sau de băiat.

‘’Este un nume ales de noi din Sfânta Biblie și este un nume creștin. Ție îți vom spune cum ne-a trimis Dumnezeu în minte acest nume pentru tine și cât de frumoasă e povestea ta’’, a scris Vlăduța Lupău, pe Instagram.


‘’Numele l-am ales în primele zile când nici măcar nu știam dacă va fi băiat. Iar ziua nașterii și-a ales-o el...nu aveam naștere programată! Tocmai vă ziceam zilele trecute că trebuie să se nască pe 8 august, dar s-a născut pe 6 august’’, a mai mai povestit artista, în mediul online.

Citeste si:
Puterea primită la botez: Cum te influențează numele în viața ta...
Puterea primită la botez: Cum...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 August 2022 - 06 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.