Yny Sebi câștigă sume fabuloase din muzică, la doar 18 ani ai săi, dar nu se gândește doar la ei, iar din primi bani primiți le-a făcut câteva surprize frumoase celor care l-au crescut și care au avut încredere în el că va ajunge unde își dorea. Ei bine, le este extrem de recunoscător și a avut grijă să îi răsplătească așa cum se cuvine.

Ce face Yny Sebi cu sumele fabuloase câștigate din muzică

Yny Sebi este unul dintre artiștii momentului, iar recent acesta a urcat pe scenele celor mai importante festivaluri din România. De asemenea, el a dat și un interviu în care a vorbit despre parcursul lui în carieră, fiind extrem de fericit că ultimele piese pe care le-a lansat au prins foarte bine la public. „Defectul meu” chiar a ocupat primul loc în Trending câteva zile bune, motiv pentru care nu poate decât să îi fie recunoscător lui Boier Bibescu, el fiind cel care l-a ajutat enorm să ajungă tot mai sus.

Mai mult de atât, tânărul din Buzău a mărturisit că a avut și noroc, pentru că i s-au întâmplat atât de multe lucruri frumoase. A muncit pentru ceea ce are, dar nu la fel cum o fac alte persoane din generația sa. Cea mai mare luptă pe care a dus-o a fost la nivel psihic, din cauza comentariilor răutăcioase pe care le-a primit din partea oamenilor care nu l-au avut deloc la suflet și care nu îl au nici acum. Cel mai important este, însă, faptul că nu s-a lăsat doborât și că și-a văzut visul împlinit.

„E un vis, de mult mi-am dorit chestia asta și Boier Bibescu m-a ajutat foarte mult. Am fost foarte fericit că a fost știrea, cu «Defectul meu», când a ajuns locul 1 în trending, că manelele au fost detronate. Îți dai seama că m-am simțit foarte împlinit.

N-am de ce să mă ascund sau să mint, dar este vorba și despre noroc, că am avut ocazie de la Dumnezeu să mi se întâmple atâtea chestii frumoase. A fost și muncă, nu 24 de ore în studio, muncă psihică mai mult, că erau oameni care ziceau: «Lasă-te, că ești nu știu cum, ești nu știu cum!». Mai mult la creier mă afectau vorbele astea! Și echipa o am pe cea mai bună, avem cea mai tare echipă la ora asta și mă simt ca în familie cu ei!”, a declarat Yny Sebi, pentru cancan.ro.

Citeste si:
Care sunt cele mai bune accesorii și echipamente complementare...
Care sunt cele mai bune...


Nu mai este un secret pentru nimeni nici faptul că face bani frumoși din muzică, deși doar ce a împlinit vârsta de 18 ani. Oricât de mult succes ar avea, Yny Sebi nu uită de unde a plecat și face tot ceea ce îi stă în putință pentru a-i răsplăti pe care care l-au crescut și care l-au ajutat să devină cine este astăzi. De exemplu, bunicii sale i-a făcut cadou o vacanță, iar părinților lui le-a cumpărat haine.

„Cred că (n.r. «mi-am cumpărat») haine, dar țin minte când au început să îmi vină banii mei personali, le-am luat mamei și tatălui. Am trimis-o și pe bunica într-o vacanță, am început să fac super multe chestii de genul, pentru că până la urmă bunica și părinții m-au crescut. Trebuie să mă revanșez față de ei. I-am zis și bunicii mele: «Dacă e să pățești ceva, să ajungi în spital, crede-mă, nu se pune problema. Unde ai tu nevoie să mergem, mergem!»”, a mai zis tânărul, pentru sursa citată.

Citeste si:
Bogdan de la Ploiești, gest de milioane pentru niște copii...
Bogdan de la Ploiești, gest...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 August 2022 - 03 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.