Larisa Udilă își creștinează astăzi fiul, care împlinește un anișor și căruia i-a transmis, de asemenea, un mesaj extrem de emoționant pe contul ei oficial de Instagram. Fosta concurentă de la Bravo, ai stil! a recunoscut că viața i s-a schimbat complet, după ce a devenit mamă, iar înainte când oamenii îi spuneau că vor avea loc o serie de modificări nu credea pe nimeni.

Larisa Udilă își creștinează copilul de ziua lui

Zi mare pentru Larisa Udilă, pentru partenerul ei de viață, dar și pentru întreaga familie. Astăzi, 11 august, Milan împlinește vârsta de un an și tot azi aceasta va fi botezat. La marele eveniment se va aduna întreaga familie, după cum chiar soția lui Alexandru Ogică a povestit în mediul online, unde este foarte activă și unde își ține fanii la curent cu cele mai importante evenimente din viața sa fie ele bune sau rele.

Încă de la miezul nopții, vedeta a avut parte de o serie de surprize, deoarece oamenii dragi din viața sa au mers la ea, pentru a-i cânta ''La mulți ani!'' lui Milan, motiv pentru care bruneta nu a putut decât să se bucure pentru faptul că are asemenea prieteni în viața sa. Fosta concurentă de la Bravo, ai stil! a transmis și ea un mesaj pe rețelele sociale pentru cel mic, unde a recunoscut că de când a devenit mamă pentru prima dată viața ei s-a schimbat în totalitate și că prioritățile sale de un an sunt cu totul și cu totul altele. În acest an, a reușit să învețe o mulțime de lucruri, inclusiv să fie mai responsabilă.

Astăzi, nu doar că Larisa Udilă sărbătorește un an de la venirea pe lume a copilului ei, dar îl va și boteza, nașii celui mic de botez fiind Nicole Cherry și Florin Popa. Pentru botezul copilului, bruneta și-a pregătit deja trei ținute, pentru că vrea să strălucească de-a dreptul într-o zi atât de importantă pentru ea și pentru întreaga familie și rămâne de văzut ce va alege să poarte nașa de botez.


''Cine spunea ca un copil iti aduce lumina in viata, mare dreptate avea. Auzeam des cum copiii schimba viata oamenilor, pana nu am trăit-o pe pielea mea nu am crezut. In momentul in care tu, iubirea mea infinita, ai aparut ... totul s-a schimbat. Prioritățile, responsabilitățile, sentimentele si grijile se rezuma la tine.

Citeste si:
Manifestările profunde ale iubirii: 20 de gesturi ale unui bărbat...
Manifestările profunde ale...

Scriu degeaba acest text pentru ca oricat m-as strădui sa explic ce simt, este imposibil sa încapă ceva atat de puternic in niste cuvinte banale. As muri pentru tine oricand si vreau sa iti multumesc ca ne-ai aratat ce inseamna fericirea. Un simplu zambet de-al tau imi vindeca orice rana. La multi ani, Milan! Mama ta isi doreste sa fii sanatatos si sa te ocrotească bunul Dumnezeu, asta te va ajuta sa faci fata oricarei situatii din viață ta. Te iubesc!'', a scris Larisa Udilă, pe Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 August 2022 - 10 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.