Andreea Antonescu o dat o serie de declarații, după terminarea filmărilor pentru emisiunea America Express pe care fanii o vor putea urmări din toamna acestui an, pe Antena 1. Vedeta a decis să participe la acest concurs alături de prietena sa, Andreea Bălan, iar fanii lor au încredere că ambele se vor descurca de minune și, de ce, că vor fi cele care se vor întoarce acasă cu marele premiu al emisiunii.

Andreea Antonescu, declarații după America Express

America Express este o competiție extrem de grea care îi pune pe concurenți în situații extreme pe care doar cei mai puternici dintre ei le pot duce la capăt. Cei mai mulți dintre cei care participă nu se așteaptă să fie chiar atât de dificil, dar odată ce ajung acolo, își schimbă complet părerea și își dau seama că nu este la fel cum se vede din fața micilor ecrane.

An de an, câteva de perechi de vedete pleacă în aventura vieții lor și încearcă să ajungă primele la prezentatorea emisiunii care și anul acesta este Irina Fodor, pentru a avea parte de beneficiile puse în joc, fie că este vorba despre o cazare sau de câteva minute în plus la următoarea cursă. Vedetele intră într-o cursă unde adrelina este întinsă la cote maxime și unde doar cei mai puternici rezistă atât din punct de vedere fizic, cât și din punct de vedere psihic.

Una dintre vedetele care anul acesta a acceptat provocarea de a participa la America Express este nimeni alta decât Andreea Antonescu. Așa cum era de așteptat, cântăreața a ales să participe la acest concurs alături de prietena și colega ei, Andreea Bălan, care și-a lăsat și ea cu greu fiicele acasă.

A fost cea mai fericită, totuși, că le-a lăsat pe mâini bune, mai ales că mama ei știe cum să aibă grijă de ele, fără instrucțiuni suplimentare. Odată ajunsă în țară, Andreea Antonescu a oferit și câteva declarații despre experiența de care a avut parte și a recunoscut că i-a fost cel mai tare dor de cei dragi ei, de oamenii apropiați și de, asemenea, a spus că este ultima dată când pleacă de acasă pentru atât de mult timp.

„Cel mai dor mi-a fost de oamenii dragi mie, de oamenii apropiați. Încă o dată mi-am dat seama că singura limită pe care o am în viața asta sunt oamenii dragi. Și atunci, e o limită pe care nici nu vreau să o depășesc vreodată. Pentru că mi-am promis că o să fie ultima oară când plec pentru o perioadă atât de lungă, fiindcă e cel mai important, zic eu. Cele mai importante sunt momentele pe care le petreci alături de oamenii dragi din viața ta!”, a declarat Andreea Antonescu, pentru fanatik.ro.

Citeste si:
Reacția lui Șerban Huidu după ce Mihai Găinușă a acceptat...
Reacția lui Șerban Huidu după...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 August 2022 - 05 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.