În timpul unui concert, Abia Talent a trecut printr-un moment penibil despre care tot internetul vorbește, după ce întreaga fază a fost filmată și urcată pe TikTok. Comentariile nu au lipsit nici ele. Într-o parte s-au adunat cei care cred că tânărul trapper a procedat corect, iar în cealaltă parte se află cei care îl judecă pentru felul în care s-a comportat în timp ce se afla pe scenă.

Abi Talent, reacție dură după ce un fan a încercat să îi fure ceasul

Abi Talent a susținut zilele acestea un concert la Bacău, unde zeci de tineri s-au adunat cu minute bune, înaintea show-ului, în fața scenei, pentru a-ș aștepta și pentru a se distra alături de el. Ei bine, totul a mers de minune, oamenii au cântat vers cu vers piesele care l-au făcut cunoscut în rândul tinerilor de azi, până când unul dintre băieții care se aflau în primul rând a încercat de mai multe ori să îi fure ceasul de mii de euro, pe care îl avea la mână.

Tânărul din Buzău l-a ignorat de câteva ori, dar la un moment dat nu a mai rezistat și l-a lovit pe acesta cu microfonul, iar mai apoi l-a scuipat. Așa cum era de așteptat, TikTok-ul respectiv a ajuns viral, iar comentariile au început și ele să apară într-un număr spectaculos. După concert, Abi Talent a purtat o conversație cu spectatorul despre care a spus că a încercat să îi fure bunul prețios, acesta fiind și motivul pentru care și-a ieșit din minți.

El i-a spus fanului din Bacău faptul că nu își dorește să îi creeze probleme pentru ceea ce a făcut, dar că speră că a reușit să învețe ceva din această experiență. De asemenea, a făcut și câteva dezvăluiri pentru cei care cred că nu a procedat așa cum trebuie, fiind de părere că unii dacă ar fi fost în locul lui, ar fi făcut și mai rău. La final, a dorit să își ceară scuze pentru ceea ce a făcut pe scenă, fiind conștient că nu a fost deloc în regulă.

„E vorba de băiatul de la Bacău care m-a tras de ceas de 3 ori la rând. Băi, să fie clar, eu nu promovez comportamentul pe care l-am avut pe scenă, dar credeți-mă că în locul meu făceați mai rău. Cine a fost de față știe ce și cum. Băiatu și-a cerut scuze. Țin să-mi cer și eu scuze pentru că nu trebuia să reacționez așa. Și gata hai, treceți peste. Apropo, m-am mai împăcat cu cineva. O să aflați curând. Până atunci continuați să fiți răi sau buni.”, a scris Abi Talent, pe contul lui oficial de Instagram.

Citeste si:
Cum să alegi ceasul potrivit pentru tine
Cum să alegi ceasul potrivit...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 August 2022 - 01 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.