Gina Pistol face tot ceea ce îi stă în putință pentru a arăta la fel de bine precum înainte de a rămâne însărcinată pentru prima dată în viața sa, dar nu este atât de ușor pe cât pare. Oricât de tare s-ar strădui, oricât de mult ar avea grijă la alimentație, urmăritorii ei de pe Instagram sunt de părere că rezultatele nu sunt unele vizibile și că nu va reuși să fie la fel de sexy precum înainte, doar că ea nu pune la suflet ceea ce spun gurile despre ea, mai ales că nu o cunosc cu adevărat și nu știu mare lucru despre ea.

Gina Pistol, despre tratamentele pe care le face

Gina Pistol și-a dorit enorm să devină mamă și chiar dacă medicii nu i-au nici cea mai mică șansă ca acest lucru să se întâmple, ea nu a încetat să creadă în visul ei, iar când în sfârșit s-a întâmplat, a preferat să nu se bucure până nu a fost sigură. Astfel, câteva luni bune nu a spus prea multor oameni că este însărcinată și chiar și părinții lor au aflat despre asta din presă.

Ei bine, a trecut mai bine de un an de atunci, iar în tot acest timp, prezentatoarea de la Antena 1 s-a dedicat trup și suflet creșterii lui Josephine pe care nu a ținut-o departe de rețelele sociale, dar al cărei chip a preferat să îl țină ascuns până acum, motiv pentru care blondina și-a luat foarte mult hate de pe social media. Partenera de viață a lui Smiley a înccat să fie un părinte model pentru fiica și nu și-a dorit nici măcar o secundă ca ea să treacă prin aceleași lucruri prin care a trecut ea când era de vârsta ei sau puțin mai mare.

Deși este foarte fericită că și-a văzut visul împlinit, Gina Pistol a avut ceva probleme în ceea ce privește kilogramele în plus pe care le-a acumulat pe tot parcursul sarcinii și care îi dau mari bătăi și acum, când încearcă să arate la fel de bine precum o făcea și în trecut. Aceasta a început să apeleze și la tot felul de tratamente, doar pentru a reveni la forma sa in inițială. Fanilor de pe rețelele sociale le-a spus că acestea o ajută la reducerea grăsimii și la ameliorarea celulitei, dar mai ales ajută la slăbirea localizată și crește concentrația de colagen în derm.

''Ajută la reducerea grăsimii și ameliorarea celulitei, slăbește localizat, crește concentrația de colagen în derm... Creșterea elasticității și fermității pielii, asigură distrugerea rapidă a țesutului adipos și este o procedură nedureroasă și non-invaziză, fără reacții adverse.'', a scris Gina Pistol, pe Instagram.

Citeste si:
Bianca Drăgușanu, o vedetă asumată. Ce a declarat despre partenera...
Bianca Drăgușanu, o vedetă...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 August 2022 - 12 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.