Simona Săndulescu a fost găsită moartă, în Lacul Morii, din București, după ce a lăsat un mesaj de adio pe pagina sa de Facebook. Artista și-a pus capăt zilelor, vineri noapte, din dragoste.

Artista Simona Săndulescu a fost găsită moartă în Lacul Morii

Simona Săndulescu, în vârstă de 43 de ani, nu a dat niciun semn de suferință, cel puțin în mediul online, unde posta imagini și videoclipuri mereu zâmbind, fiind înconjurată de prieteni. Cu un doctorat în muzică, artista a cântat de mai multe ori pe scena Festivalului Internațional George Enescu, iar recent a lansat două CD-uri cu muzică.

Nimeni nu a bănuit că ceva ar putea să o împingă spre sinucidere, dar mesajul său de adio, postat pe Facebook, la ora 01:29, chiar în timp ce se afla pe malul Lacului Morii din București, spunea altceva.

„Dragii mei prieteni care mă admirați artistic, știu că vă dezamagesc!Dar viata a devenit insuportabilă pentru mine.....Vă rog să mă iertați! Dragul meu Edward Aurelian Bar, tu știi că te-am iubit nespus!Acum intru în Lacul Morii purtând povara unei iubiri neîmpartașite....Draga mea Cristina Deutsch , te rog să îi transmiți ! — la Lacul Morii”, sunt ultimele cuvinte ale Simonei Săndulescu.

Aceasta a fost găsită de forțele de intervenție, în ape, fără suflare. Artista și-a lăsat telefonul pe digul lacului, apoi s-a aruncat. Scena sinuciderii a fost observată de doi tineri care se aflau în zonă, iar aceștia au sunat la 112.

Femeia ar fi fost în depresie și, spun apropiații, ar mai fi avut astfel de episoade în trecut. Autoritățile au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

„La data de 6 august, în jurul orei 1.40, prin apel 112, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 20 a fost sesizată cu privire la faptul că într-un lac din sectorul 6, se află o persoană înecată. La faţa locului s-au deplasat poliţişti cadrul Secţiei 20 şi un echipaj de pompieri - scafandri, care au intervenit pentru scoaterea persoanei din apă.

Citeste si:
Elena Gheorghe are probleme serioase de sănătate. Cu ce afecțiune...
Elena Gheorghe are probleme...

Totodată, un echipaj medical, în urma verificărilor, a constatat decesul. Cercetările sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri - Biroul Morţi Supecte şi Ucideri din Culpă în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs decesul. Trupul neînsufleţit a fost transportat la INML în vederea efectuării necropsiei”, a comunicat Poliția.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 August 2022 - 09 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.