Vlăduța Lupău, gravidă în aproape nouă luni

Au mai rămas doar câteva zile bune până când Vlăduța Lupău și partenerul ei de viață, Adi Rus, vor face cunoștință cu fiul lor. Vedeta a fost genul acela de femeie care și-a ținut ascunsă sarcina timp de câteva luni, dar care mai apoi și-a ținut fanele la curent cu evoluția sarcinii sale în mediul online, unde le-a arătat acestora cum se pregătește ea pentru venirea pe lume a băiețelului ei, ce transformări a suferit corpul ei în tot acest timp, dar și cât de frumos este să fii însărcinată pentru prima dată.

În timp ce multe dintre femeile care au aflat pe pielea lor că nu este ușoară perioada sarcinii au făcut-o praf în mediul online, altele s-au bucurat să vadă că artista împărtășește cu ele cele mai frumoase momente din viața sa, mai ales acum când se află pe ultima sută de metri cu sarcina. Cântăreața a postat chiar și recent câteva poze în care și-a expus burtica de gravidă pe internet, moment în care admiratorii eu luat-o razna și au bombardat-o cu aprecieri, dar ș cu foarte multe comentarii în care fie i-au transmis toate gândurile lor bune, printre care unii au sperat că va avea parte și de o naștere ușoară), fie i-au spus ce nume cred ei că i s-ar potrivi mai bine celui mic.

În mod clar, Vlăduța Lupău nu va alege numele copilului în funcție de sugestiile oamenilor de pe Instagram, dar cel mai probabil, a apreciat să vadă cât de mulți oameni au vrut să o ajute cu un sfat. Cântăreața nu a dezvăluit până la momentul actual cum au decis să își boteze copilul, dar o vor face la momentul pe care ea și soțul ei îl vor considera potrivit pentru o asemenea declarație.


‘’Minune… în curând îți spun pe nume! ️… scrieți în comentarii un prenume să văd dacă cineva ghicește …’’, a scris Vlăduța Lupău, pe Instagram.

Mai apoi, cântăreața a postat un mesaj prin care le-a transmis celor care și-au dat cu părerea în comentarii că nu sunt nici măcar pe aproape de decizia sa.


‘’M-am uitat la comentariile voastre, sunt multe, dar le-am luat pe fiecare în parte. Nici măcar pe aproape nu sunteți, nu a ghicit nimeni până acum numele. Sunt curioasă dacă o să ghiciți. Mă bucur că vă plac pozele’’, a mai zis ea, în mediul online.