Otilia Bilionera, planuri după separare

Oitlia Bilionera a trăti pentru mai bine de patru ani de zile o frumoasă poveste de iubire cu un arab și chiar dacă părea extrem de fericită în preajma sa, artista a dat de înțeles abia acum că nu s-a bucurat în adevăratul sens al cuvăntului de viață. Având în vedere că acum este o femeie liberă și singură, și-a propus ca în perioada următoare a vieții sale să se bucure de tot ceea ce nu a putut când era într-o relație.

Din fericire, artista și-a revenit în urma despărțirii și vrea să profite din plin de libertate, dar fără să cadă în extrema celalaltă. De când avea 22 de ani, ea a fost numai în relații lungi și nu a avut timp de lucruri precum statul în club până la răsăritul soarelui, iar acum nimic nu o mai poate ține în loc. În cadrul interviului respectiv, a dat de înțeles că totul merge bine în viața sa, așa că oamenii care țin la ea nu trebuie să își facă griji.


„Sentimental sunt bine, sunt liberă ca pasărea cerului. M-am despărțit de fostul meu logodnic cu care am stat 4 ani, dar acum sunt liberă. Asta este ceea ce mi-am dorit, pentru că eu, de la 22 de ani, tot am fost într-o continuă relație: ba de 2 ani, ba de 3 ani, ba de 4 ani. Eu nu am reușit niciodată să mă distrez, gen să simt că sunt liberă, că pot să fac ce vreau, să mă duc la club să stau până la 6 dimineața. Acum vreau să simt această libertate, de aceea sunt foarte fericită. Sper să știu cum să folosesc această libertate, problema este să nu dau în alte belele”, a declarat Oitlia Bilionera, pentru impact.ro.


Deși tocmai s-a terminat un capitol important din viața sa, artista nu spune nu unei alte iubiri, ci a spus și cum ar trebui să arate persoana de care să se îndrăgostească și alături de care să fie într-o relație. Vedeta vrea un băiat care să o iubească mai tare decât îl iubește ea pe el, să o lase să facă tot ceea ce își dorește, să se simtă în siguranță în preajma lui și să nu comenteze în ceea ce privește ținutele sale.

De asemenea, cântăreața a recunoscut că vrea să îl întâlnească pe cel despre care să poată afirma faptul că va fi tatăl copiilor ei. De admiratori nu duce deloc lipsă, dar ea își dorește ceva serios și de durată, dar este conștientă că este greu de găsit un bărbat care să îi poată oferi toate acestea.


„Îmi doresc un băiat care să mă iubească mai mult decât îl iubesc eu, să fie protector, să mă lase să fac ce vreau, să nu comenteze nimic despre ținutele mele, pentru că m-am săturat, și să simt că există compatibilitate. Îmi doresc foarte mult să întâlnesc bărbatul despre care să zic: Acesta să fie tatăl copiilor! Pe ăsta îl așteptam! Am mulți admiratori, slavă Domnului, nu duc lipsă de admiratori! Cu cât înaintezi în vârstă, cu atât devii mult mai pretențioasă. Nu îmi mai atrage nimeni atenția așa ușor, bărbatul acela, care trebuie să îmi atragă atenția, trebuie să facă niște gesturi, nu mă atrage numai din priviri”, a mai zis ea.