Adda a luat foc pe Instagram, în urma declarațiilor pe care le-a făcut George Buhnici și pe care le-au comentat mulți dintre colegii ei de breaslă. Deși a menționat încă de la început faptul că în mod evident nu este de acord cu cele spuse de jurnalist, artista nu a avut un mesaj care i s-a adresat în mod direct lui, ci mai degrabă celor care fac sau au făcut același lucru ca și soțul Lorenei Buhnici, dar s-au trezit acum să comenteze greșeala pe care a făcut-o altcineva.

Adda a luat foc din cauza declarațiilor lui George Buhnici

Adda a dat dovadă de sinceritate, ori de câte ori și-a exprimat părerea pe rețelele sociale și indiferent despre ceea ce ar fi fost. Declarațiile pe care George Buhnici le-a făcut despre femeile care au celuliă și vergeturi, dar și partea în care acesta a spus că soția lui arată precum o minoră i-au lăsat și partenerei de viață a lui Cătălin Rizea un gust amar.

În timp ce mulți dintre colegii ei de breaslă au preferat să critice afirmațiile jurnalistului și să scoată în evidență că oamenii nu merg la mare din același motiv ca și el și anume pentru a vedea piele, ci au cu totul și cu totul alte motive, unul dintre ele fiind să se distreze, artista nu a pus accentul pe același lucru. Blondina a început postarea sa de pe Instagram prin a lămuri pe toată lumea că nu este de acord cu George Buhnici, pe care l-a numit „terminat pă veațză”, iar mai apoi a precizat că se amuză foarte tare pentru simplul faptul că s-au trezit toți moraliștii acum, după ce declarațiile respective au ajuns virale pe internet.

Mai mult de atât, Adda a spus că trăim într-o societate care ne-a făcut să ne urâm între noi, dar mai presus de toate care ne-a făcut să urâm felul în care arătăm. De asemenea, ea și-a îndemnat urmăritori, dar și pe cei care îi citesc din întâmplare cuvintele să posteze imagini fără a le mai edita, fără filtre și să fie mulțumiți de modul în care i-a lăsat Dumnezeu, dar unii au avut ceva de comentat aici. Au fost persoane care au ținut să îi amintească acesteia faptul că înainte de a slăbi și ea era o mare iubitoare a programelor de editat și abuza de filtrele de pe Instagram, dar artista, cel mai probabil, nu pune la suflet ceea ce afirmă gurile rele nici în acest caz.
















O postare distribuită de ADDA (@addabaladda)

Citeste si:
Andreea Tonciu a dat cărțile pe față. Își editează toate pozele de...
Andreea Tonciu a dat cărțile...

„Clar că nu-s de acord cu ce a zis domnu’ pul*hnici mici. E un terminat pă’ veatza. Da’ mă distrează că s-au trezit toți moraliștii acum. O societate care ne-a făcut să ne urăm între noi și să ne urăm și pe noi pentru că nu suntem perfecți. Suntem niște bolnavi cu sufletele. TOȚI! Educație, tati! Asta ne lipsește! Promovat VALORI. ASUMARE, SINCERITATE. Hai să nu ne mai editam! NE ȚIN BALAMALELE SĂ NU NE MAI EDITAM? Să nu mai băgăm în depresie copii și adolescenți. Nu ne ține”, a scris Adda, la Story.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 Iulie 2022 - 12 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.