Cunoscuta cântăreață din America, Rihanna, a devenit cea mai tânără miliardară din SUA. Interpreta are 34 de ani și se bucură în continuare de un succes fantastic. Rihanna, cunoscută și ca RiRi, a detronat-o pe Kim Kardashian în acest top.

Rihanna este cea mai tânără miliardară din SUA

Rihanna a fost desemnată cea mai tânără femeie miliardară pe cont propriu din America. Interpreta are doar 34 de ani însă numără o avere colosală, de circa 1,4 miliarde de dolari. Cântăreața a reușită să o detroneze pe Kim Kardashian, în vârstă de 41 de ani.

Cântăreaţa din Barbados este unica femei sub vârsta de 40 de ani care a reuşit să ajungă în topul anual al celor mai bogate femei din Statele Unite ale Americii. În vara anului trecut, averea cântăreței a atins pragul de un miliard, fiind declarată atunci și cea mai bine plătită cântăreaţă din întreaga industrie muzicală.

De asemenea, Rihanna se clasează pe cea de-a doua poziţie în topul celor mai bine plătite femei din sfera de divertisment, primul loc fiind ocupat de Oprah Winfrey.

Rihanna este primul miliardar din Barbados

Pe lângă conturile din bancă, RiRi deține mai multe proprietăți de lux. Unul dintre acestea este un conac în Beverly Hills care valorează, nici mai mult, nici mai puţin de 13,75 milioane de dolari. De asemenea, cântăreața mai deţine şi un bloc pe care l-a achiziţionat cu 10 milioane de dolari, dar şi o proprietate fabuloasă în Hollywood Hills.

Rihanna mai deține un apartament în Century Towers, o proprietate în stațiunea One Sandy Lane din Barbados. Potrivit Forbes, anterior Rihanna a fost desemnată cea mai bogată cântăreață din lume, și totodată este considerată și primul miliardar din Barbados.

În prezent, Rihanna este pe locul 21 în topul celor mai bogați miliardari din Statele Unite ale Americii. În clasament se mai regăsesc și Oprah Winfrey cu o avere estimată la 2,6 miliarde de dolari și Kim Kardashian, ce are o avere de 1,8 miliarde de dolari.

Citeste si:
Barbados a devenit o nouă republică. Legăturile cu Marea Britanie...
Barbados a devenit o nouă...

Rihanna a debutat în industria muzicală în anul 2005, iar de acolo a început nebunia. Rihanna a fost o explozie de talent, muncă, muzică și creație. Interpreta a scos hit-uri pe bandă rulantă, piese care au ajuns să fie ascultate de milioane de oameni din toate colțurile lumii.

La data de 13 mai, Rihanna a devenit mamă pentru prima dată. Artista are un băiețel împreună cu iubitul ei, A$AP Rocky.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Iulie 2022 - 12 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.