Lui Răzvan Fodor îi este dor de soția sa, Irina Fodor, care este plecată în America Express. Au trecut 45 de zile de când prezentatoarea de la Antena 1 este plecată de acasă, iar partenerul ei de viață așteaptă cu nerăbdare să o strângă în brațe din nou. Din păcate pentru el, mai are de așteptat o vreme până când soția lui se va întoarce acasă.

Răzvan Fodor îi duce dorul soției sale

Irina Fodor prezintă și sezonul acesta al emisiunii America Express de la Antena 1, iar în momentul de față filmările sunt în toi. Vedetei îi este greu să stea departe de casă, dar și mai dificil îi este partenerului ei de viață căruia nu îi este rușine să recunoască faptul că îi duce lipsa. Cei doi vorbesc destul de des, pentru că spre deosebire de concurenți ea are acces la telefon și la internet, iar ea îi ține la curent chiar și pe urmăritorii ei de pe rețelele sociale cu ceea ce se petrece acolo.

Chiar și zilele acestea, vedeta a vorbit despre faptul că au ajuns deja în ultima țară de pe Drumul Aurului, unde cursa este mai solicitantă, dar unde se bucură din plin de frumusețile locurilor pe care alături de concurenți le descoperă. Soția lui Răzvan Fodor a fost impresionată de tradițiile, culorile, dar și de tot ceea ce a văzut în Columbia, un loc superb din punctul ei de vedere. În plus, ea a susținut că emoțiile sunt mai puternice și că întreaga competiție le arată zilnic oamenilor că au niște limite pe care trebuie să le depășească.

„Se simte că am ajuns în ultima țară de pe Drumul Aurului…cursa este și mai solicitantă, totul este mai intens, iar timpul parcă s-a comprimat pentru toată lumea. De la frumusețea locurilor pe care le descoperim, la tradiții, culori, viteza cu care trecem de la un oraș la altul, drumurile anevoioase de pe crestele Anzilor și vremea care oscilează de la foarte frig la foarte cald, Columbia este un roller coaster din care nimeni nu vrea să coboare.

Emoțiile sunt mai puternice ca niciodată, iar inima bate într-un ritm amețitor. Ne apropiem de punctul fierbinte al competiției, iar America Express le arată în fiecare zi concurenților că mai sunt limite de depășit și că pot și trebuie să le depășească. Vă pupă Țuca de peste mări și țări”, a scris Irina Fodor, pe social media.

Citeste si:
Gestul emoționant făcut de Cillian Murphy pentru soția sa, după...
Gestul emoționant făcut de...

Aflat departe de partenera lui de atât de mult timp, Răzvan Fodor a recunoscut că moare de dorul ei și că este nerăbdător să o revadă. În plus, a recunoscut că speră să mai reziste puțin, deși simte că nu mai poate mai ales că trebuie să aibă grijă de fiica lor.

„Ziua 45 fără țuca și simt că mi-am pierdut sandalele. Mă transform într-un paliu. Sper să mai rezist puțin”, a spus Răzvan Fodor, pe contul lui de Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Iulie 2022 - 02 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.