Andreea Bănică trebuie să se opereze de urgență, după ce medicii i-au dat câteva vești proaste în legătură cu starea ei de sănătate. De asemenea, cântăreața a spus și care este cea mai mare frică pe care o are în legătură cu intervenția chirurgicală pe care trebuie să o facă.

Andreea Bănică, despre cea mai mare frică legată de operație

Andreea Bănică nu este o femeie dedicată doar carierei sale, ci vieții de familie. Vedeta este o mamă de nota zece și a demonstrat lucrul acesta ori de câte ori a avut ocazia și își iubește copiii mai mult decât orice pe lume. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că blondina a născut prin cezariană, dar foarte puțini au idee că vedeta a născut prin cezariană și că a întâmpinat ceva probleme după aceste intervenții.

De asemenea, cântăreața s-a confruntat cu ceva dificultăți ani la rândul, iar după ultima vizită la medic aceasta nu a avut vești prea bune pentru ea. Se pare că blondina se confruntă cu o diastază abdominală de câțiva ani buni, iar singura soluție este să ajungă pe masa de operație. Nu mai este cale de întoarcere, iar Andreea Bănică a povestit într-un interviu, că dacă ar fi știut lucrul acesta de la prima sarcină, ar fi făcut o serie de exerciții în acest sens.

Ar fi optat, la vremea respectivă, pentru kinetoterapie, doar că acum este mult prea târziu pentru a repara ceva fără bisturiu. Andreea Bănică nu este deloc pregătită, deoarece se teme de tot ceea ce înseamnă operație, mai ales că nu o deranjează deloc burta cu care s-a ales de pe urma acestei afecțiuni.

„ Am o diastază abdominală cu care mă lupt de foarte mulți ani, cu siguranță ea nu se mai retrage, probabil că, dacă aș fi știut asta la prima naștere, aș fi făcut niște exerciții în sensul acesta, se face kinetoterapie, însă au trecut foarte mulți ani de când am născut-o pe Sofia, am născut și a doua oară, deci nu se mai

poate rezolva decât cu operație. Nu sunt pregătită, pentru că mie îmi e frică de tot ce înseamnă operație și cred că sunt bine așa, slavă Domnului, fac sport. M-am obișnuit cu ea, e o mică burtă pe care o văd eu mai mult, mă deranjează uneori, însă nu sunt adepta operațiilor, să mă operez atât de repede cum fac toate fetele.

Citeste si:
Dana Roba, întâlnire de coșmar cu Daniel Balaciu în instanță: „Îmi...
Dana Roba, întâlnire de...

Îmi este teamă de ce s-ar putea întâmpla în urma unei astfel de operații, anestezie, am doi copii acasă, vreau să îi cresc și nu vreau să am ceva probleme ulterior: infecții, mă gândesc la orice. Așa am fost eu tot timpul cu o teamă din asta foarte mare.”, a declarat Andreea Bănică, pentru viva.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 Iulie 2022 - 03 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.