Otilia Bilionera a fost dată în judecată de fostul impresar și nu i-a venit să creadă că tot el este cel care recurge la un astfel de gest, având în vedere situația din trecut și tot scandalul dintre ei. Ea a fost prima care i-a adus acuzații grave bărbatului care îi datorează mii de euro.

Otilia Bilionera a fost dată în judecată de impresarul care încă îi datorează bani

Otilia Bilionera a devenit cunoscută în urmă cu mai mulți ani, după ce a lansat piesa de pe urma căreia s-a ales și cu numele de scenă. Deși ulterior nu a mai scos un hit atât de mare, a fost suficient ca oamenii să își dorească să o asculte live și să fie invitată să cânte în tot felul de concerte atât în România, cât și în afara țării. S-a bucurat de succes o vreme, iar lucrurile păreau că merg ca pe roate, dar cum nicio minune nu durează prea mult, echipa artistei a început să se destrame, iar de aici au apărut și probleme.

Cântăreața și-a dat în judecată fostul impresar, iar procesul continuă, deoarece bărbatul are foarte mulți bani să îi datoreze conform contractului pe care îl aveau, la începuturile carierei vedetei. Otilia Bilionera a susținut că ei ar fi trebuit să împartă și banii din concertele pe care ea le-a susținut, din drepturile de difuzare și de pe platformele digitale, ceeea ce nu s-a întâmplat, motiv pentru care a decis să își caute dreptatea în instanță. Fiind vorba de mii de euro, nu a putut să stea cu mâinile în sân.

Retail jobs

”Procesul pentru despăgubiri merge mai departe. Are foarte mulți bani să îmi dea, conform contractului pe care îl aveam. Vorbim de prevederile unui contract pe care l-am avut cu Ionuț Bejinariu, care îmi era impresar, și cu firma pe care o deține el.

Trebuia să împărțim încasările din concertele pe care le aveam, din drepturile de difuzare, din Youtube, Spotify, etc, n mod egal. 50% eu, 50% el. Am primit, de-a lungul anilor, doar bani de la concerte. Și nici pe aceia toți, din ceea ce am aflat. Vorbim de sute de mii de euro”, a declarat Otilia Bilionera, pentru fanatik.ro.

Recent, vedeta a avut un șoc când a văzut că și impresarul ei a dat-o în judecată, pentru că și-a înregistrat numele de scenă la OSIM, nume despre care a spus că îi aparține. Artistei i se pare ireal că face asemenea afirmații, mai ales că Bilionera nu înseamnă nimic fără imaginea ei cu care numele este asociat, încă de când piesa a avut succes.

Citeste si:
Jador ar putea rămâne fără numele de scenă. Îi datorează o sumă...
Jador ar putea rămâne fără...

”Nu mi-a venit să cred că mă dă, el, în judecată. M-a reclamat că mi-am înregistrat la OSIM numele de Otilia Bilionera. Zice că este al lui. Păi ce înseamnă Bilionera fără imaginea mea? Adică, sincer, cum să spună că numele pe care l-am folosit îi aparține lui? Cum să îl folosească el când imaginea Bilionera este asociată cu a mea?”, a mai povestit vedeta.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 Iunie 2022 - 03 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.