Theo Rose și Smiley împart același scaun la Vocea României și chiar dacă au spus că nu știu mare lucru unul despre celălalt, se pare că aceștia se cunosc dinainte, iar frumoasa artistă a vorbit despre acest aspect într-un podcast în care a fost invitată și unde a povestit despre începuturile carierei sale, când bătea la ușile caselor de discuri.

Theo Rose și Smiley împart același scaun la Vocea României

Theo Rose este o artistă de top în România, dar până a ajunge să fie cunoscută și ascultată de o țară întreagă, a avut și ea de traversat mai multe perioade în care s-a lovit de anumite situații de pe urma cărora a rămas cu un gust amar. Artista și-a încercat norocul în mai multe părți, la începutul carierei sale, în speranța că îi va întinde cineva o mână de ajutor și că o va ajuta să se lanseze în muzică, ceea ce nu s-a întâmplat.

Vedeta a încercat chiar și la casa de discuri a lui Smiley, unde nu a întâlnit tocmai situația la care spera ea, mai ales că oamenii aia voiau altceva de la ea. Cel mai tare a deranjat-o exprimarea pe care au folosit cei de la casa de discuri respectivă, pentru că oamenii nu i-au spus că trebuie să lucreze împreună, ci i-au spus că o primesc acolo, ceea ce a deranjat-o enorm și a făcut-o să renunțe la idee. În ciuda a tot ceea ce s-a întâmplat, vedeta nu s-a dat bătută și a continuat să lupte pentru visul ei, iar acum a ajuns atât de sus încât este jurat la Vocea României.

„Mi s-a spus așa: „Dacă vii aici, la noi, un an de zile nu ai cum să lansezi nimic”, după ce eu fiersesem că nu mai aveam ceva scos de mult timp. N-am cum să scot un an de zile, am zis ok, da, bine, măcar lucrez în timpul ăsta, câștig pe altă parte. Problema n-a fost atunci, problema a fost la final de tot.

După ce m-am deschis, le-am zis sincer în ce perioadă mă aflu și ce simt eu, în legătură cu cariera mea și cu ce vreau eu să urmeze în continuare pentru mine și de ce m-am mai lovit înainte. Și când am ieșit afară, m-a bătut așa pe umeri și mi-a zis: „Te primim”. Din start la mine s-a decuplat treaba. Păi cum mă primiți, că dacă m-ați chemat normal ar fi să zică „Da, hai să lucrăm”, dar exprimarea a fost „Te primim” și am zis bine, hai că ne auzim și nu ne-am mai auzit”, a declarat Theo Rose într-un podcast, potrivit cancan.ro.

Citeste si:
Smiley și Gina Pistol, pregătiri pentru sărbătorile de iarnă:...
Smiley și Gina Pistol,...

Smiley a povestit că este foarte încântat pentru faptul că face echipă cu Theo Rose și, de asemenea, a mărturisit că are foarte mare încredere în ea. Tot el a recunoscut că emisiunea avea nevoie de un suflu nou, de niște urechi fresh, iar el are curaj să se lase pe mâna sa. Formează împreună o echipă destul de puternică și ambii cred că vor face parte fiecărei provocări în parte.

„Eu am încredere în instinctul ăsta feminin și am încredere în gusturile ei. În general, cred că e nevoie de un suflu nou, e nevoie de o pereche de urechi fresh, care să audă altfel lucrurile. Și eu am încredere în oamenii de lângă mine, în general, prieteni și colaboratori, și oameni cu care lucrez. Și-atunci, vreau ca sezonul ăsta să am încredere în părerile lui Theo și să merg și pe mâna ei!

Citeste si:
Theo Rose, dezvăluiri neașteptate despre Vocea României: „Nu...
Theo Rose, dezvăluiri...

Ăsta e al zecelea sezon pentru mine și face sens să facem o schimbare din asta, care n-a mai fost până acum la «Vocea României». Chiar cred că suntem o echipă foarte puternică, că suntem amândoi lei și suntem bătăioși!”, a declarat Smiley pentru sursa citată.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 27 Iunie 2022 - 06 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.