Majda a rămas cu sechele în urma participării sale la Survivor România 2022 și a vorbit despre toate aceste lucruri, după mai bine de un an de la încheierea sezonului în care a partipat ea. Vedeta a avut de suportat o serie de consecințe, dar nu regretă nici măcar faptul că a acceptat să facă parte din proiect, pentru că a avut parte și de o experiență unică în viață.

Majda, despre consecințele participării la Survivor România

Sezonul trecut a emisiuniio Survivor România a adus în atenția publicului mai multe persoane publice de la noi din țară pe care mulți le știau din alte proiecte, printre care s-a aflat și Majda Aboulumosha pe care au apreciat-o și mai tare după ce au văzut cum se comporta cu toți colegii ei. Aceasta le-a fost ca o mamă multora dintre ei, le gătea și avea grijă ca toate proviziile pe care le primeau să fie împărțite corect.

Participarea la Survivor România a fost una dintre cele mai frumoase, dar între timp și cele mai grele perioade din viața sa. Vedeta s-a bucurat de fiecare zi petrecută în Republica Dominicană alături de colegii ei de echipă, dar s-a ales și cu niște urme pe care de fiecare dată când le vede, își amintește de zilele grele în care nu aveau hrană, în care dormeau în ploaie și în care dădeau tot ceea ce aveau mai bun pe traseu, pentru a aduce puncte echipei sale.

Tot pe traseu, Majda s-a accidentat și a rămas cu o cicatrice mare pe picior pe care nu vrea să o acopere, deoarece îi amintește de acea perioadă plină de provocări a vieții sale. De asemenea, a povestit că a numit semnul acela căluțul ei de mare și că toate acele întâmplări de care a avut parte la Survivor România au învățat-o să aprecieze orice și să meargă mai departe.

”Am rămas doar cu o cicatrice foarte mare pe picior. Îi spun căluțul meu de mare, așa are forma. S-a mai diminuat cumva, dar este destul de mare. Îmi aduc aminte perfect căzătura, dar și momentul în care m-am ridicat. Lucrurile acestea te învață să apreciezi orice și să mergi mai departe.

Știam că sunt puternică, dar mi-am dat seama că sunt și mai puternică. (…) Nu vreau să îl ascund. Reprezintă durerea pe care am avut-o atunci, puterea cu care m-am ridicat și este o amintire”, a declarat Majda Aboulumosha, pentru ego.ro.

Citeste si:
Lidia Buble, sacrificii pentru a-și apăra frații: „Credeam că eu...
Lidia Buble, sacrificii...

Majda știa că este o femeie puternică și odată cu acest concurs și-a dat seama că este și mai puternică și tocmai de aceea nu vrea să îl ascundă, pentru că reprezintă durerea pe care a simțit-o atunci, dar și puterea cu care a reușit să se ridice.

”Anul trecut am zis că da, dar acum, ținând cont că a trecut timpul și am realizat câte probleme de sănătate au existat după Survivor și cât de greu mi-a fost, de fapt, pe insulă, nu știu dacă aș mai repeta experiența. Poate că da, pentru că sunt un om care se bucură de lucrurile mărunte în viață și apreciază absolut orice. Acolo ești deconectat cu totul și chiar și o bucățică de pâine te face cel mai fericit om din lume.

Doar oamenii care au fost și au trăit pe propria piele își dau seama că este o altă realitate și să fii bun când foamea își spune cuvântul este mare lucru. Pe mine m-au învățat multe experiențele trăite acolo, așa că poate că da, aș repeta”, a mai zis ea.

Citeste si:
Ionuț Iftimoaie, primele declarații după eliminarea lui Remus...
Ionuț Iftimoaie, primele...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 27 Iunie 2022 - 06 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.