Irina Rimes și-a dat cu părerea despre colegii ei din juriul de la Vocea României, care se află la cel de-al zecelea sezon și pe care fanii așteaptă să îl urmărească pe micile ecrane. Din fericire, ea face parte din juriu și sezonul acesta și este gata să dea tot ceea ce are ea mai bun, pentru a descoperi cele mai tari voci pe care să le îndrume pe drumul potrivit și pe care să le ajute în carieră.

Irina Rimes, despre noul sezon Vocea României

Irina Rimes esta una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi din țară, pe care mii de oameni o iubesc pentru muzica sa și pentru tot ceea ce a făcut în industria muzicală până acum. De-a lungul timpului, cântăreața a lansat zeci de piese care nu au ajuns doar pe primele locuri în topurile muzicale din țara noastră, ci și la inimile oamenilor. În plus, ea s-a implicat și în totul felul de proiecte, printre care se află și emisiunea Vocea României de la Pro TV, care deja a ajuns la al zecelea sezon și care a venit la pachet cu câteva surprize pentru cei de acasă.

Într-un interviu pe care l-a acordat recent, Irina Rimes a declarat că se bucură enorm pentru simplul fapt că sunt din nou împreună, după mai bine mai bine de doi ani de pandemie pentru o ediție aniversară și speră că și oamenii așteaptă să îi vadă la fel de tare cât au așteptat ei să înceapă filmările pentru noul. Cântăreața se bucură extrem de tare că vor avea și niște colegi noi, despre care a vorbit pe scurt.

Pe Denis Roabeș, solistul de la The Motans, îl știe încă de la începuturile carierei și are încredere că se va descurca de minune în juriul acestei emisiuni, iar despre Theo Rose nu știe prea multe, dar a văzut-o în mai multe proiecte și și-a format o părere bună despre ea și crede, de asemenea, că este cel mai frumos proiect, cel mai mare și cel mai greu de care toți jurații, dar și cei care vor decide să participe se vor bucura din plin.

“Mă bucur că suntem din nou împreună după doi ani de pandemie, de data aceasta, pentru o ediție aniversară. Sper că v-a fost dor de noi. Revederea va fi una dulce. Avem și colegi noi. De aceea, mă aștept la un sezon foarte interesant și plin de surprize.

Am văzut-o pe Theo în alte proiecte și mi-a plăcut de ea, atitudinea și frumusețea ei m-au convins din start, iar pe Denis îl știu încă de la începuturi și știu ce „zace” acolo: un strateg înnăscut, un artist pe cât de puternic, pe atât de sensibil și un om bun care nu se sperie de greu și nici de muncă: toate calitățile necesare pentru un coach bun.

Citeste si:
Theo Rose, dezvăluiri neașteptate despre Vocea României: „Nu...
Theo Rose, dezvăluiri...

Trebuie să recunosc că Vocea este cel mai mare, cel mai greu, dar și cel mai frumos proiect. Scoate din noi toți talente și aptitudini unice. Mi-a lipsit mult acest antrenament. Recunosc că mi-a fost dor și de colegii mei, Tudor și Smiley. Abia aștept să-i revăd în acțiune”, a spus Irina Rimes, conform unui comunicat de presă.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 27 Iunie 2022 - 02 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.