Carla’s Dreams a acceptat invitația de a lua parte la podcast-ul pe care îl moderează Mihai Morar pe YouTube, unde a și povestit din ce anume face bani în afară de muzică. Îndrăgitul artist are niște afaceri de pe urma cărora câștigă bani frumoși și nu se vede făcând muzică până la adânci bătrâneți.

Carla’s Dreams, despre banii pe care îi câștigă

Carla’s Dreams este unul dintre cei mai cunoscuți și iubiți artiști de la noi din țară și s-a făcut remarcat încă de la prima sa apariție în industria muzicală. Cele mai multe dintre melodiile pe care le-a lansat cântărețul au ajuns hit-uri și o parte dintre artiștii de la noi din țară își doresc să colaboreze cu el, mai ales dacă sunt la început de carieră, pentru că o văd ca pe o rampă de lansare.

Rare sunt momentele în care își deschide sufletul și vorbește despre viața lui privată, dar de curând a fost invitat în cadrul podcast-ului „Fain și simplu cu Mihai Morar”, unde a făcut o serie de dezvăluiri cu totul și cu totul neașteptate despre anumite aspecte din trecutul lui. A reușit astfel să îi facă pe fanii lui să stea cu sufletul la gură să îl asculte până la capăt.

De exemplu, unii au vrut să afle dacă artistul mai câștigă bani și din altceva în afară de muzică. Cântărețul are un atelier de table la Bistrița, despre care nu a dat prea multe detalii, dar despre care a spus totuși că se ocupă un prieten de-ai lui.

„Sper să mă ocup de asta mai departe. Am un prieten care se ocupă de chestia asta. În Bistrița e o întreprindere metalurgică, mare, dar hai chill… Nu vreau să vorbesc despre asta. Am ‘ouă’ peste tot. Avem grijă de noi, atâta tot. În general, nu prea am nevoie de nimic. De mine depind niște oameni, îmi trebuie niște bani lunar.”, a declarat Carla’s Dreams, în podcast-ul lui Mihai Morar.

De asemenea, a povestit că proiectul care l-a făcut celebru și la care ține enorm nu va dura pentru totdeauna și nu se vede făcând parte din el la 50 de ani și nici nu vrea să îi fie rușine cu tot ceea ce a făcut în trecut.

Citeste si:
Carla’s Dreams, fără mască la aniversarea de 10 ani a proiectului....
Carla’s Dreams, fără mască la...

„Asta n-o să dureze veșnic, eu nu vreau să mă machiez la 50 de ani în câmp! Nu sunt atât de plecat de pe fix. Dar nu vreau să-mi fie rușine de nimic din ceea ce am făcut. Asta este ‘beția’ mea artistică.”, a adăugat artistul.

„Vă rog frumos, dați-ne în judecată, pentru că data trecută dosarele voastre au nimerit la un om deștept de la CNA. Au dat în judecată P.O.H.U.I. Îți spun un secretuț. Au dat în judecată trei piese. Am vrut atât de tare să se nimerească la cineva, care pur și simplu să cenzureze piesa. O, doamne. Era superb dacă se întâmpla asta. Îți dai seama: ‘Basarabean, cenzurat în București de CNA’.

Eroina, Acele, la toate le-au găsit câte ceva. E o asociație care nu muncește. Îți imaginezi cum ar fi fost să fie piesele mele cenzurate pe radio și TV? Au nimerit la cineva deștept care a zis: «băieți, citiți legea». Și nu a reușit, dar așa de tare mi-aș fi dorit… Tu-ți imaginezi să cenzureze Eroina pe TV și radio statul român.”, a mai zis el.

Citeste si:
Irina Rimes se pregătea pentru o altă carieră. Cum a ajuns să facă...
Irina Rimes se pregătea...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 27 Iunie 2022 - 11 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.